Περί ηλιθιότητας και καθημερινότητας

Περί ηλιθιότητας και καθημερινότητας

Κύριε διευθυντά
Το «περί ηλιθιότητας» άρθρο του κ. Aνδρ. Δρυμιώτη θα ήταν περισσότερο αποτελεσματικό αν προήγε τις «επιτυχίες» της κυβέρνησης αντί τις «αποτυχίες» της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αλλά ο τίτλος τότε θα έπρεπε να ήταν «περί ευφυΐας/ευστροφίας/εξυπνάδας/αριστείας», όπως ο αρθρογράφος υποθέτει όταν συγκρίνει Ν.Δ. με ΣΥΡΙΖΑ (γιατί όχι με τ’ άλλα κόμματα;).

Δεν χρειάζεται ανάλυση των χαρακτηρισμών, ο καθένας έχει τη δική του γνώμη. Ο κ. Δρυμιώτης παραμένει μονόπλευρος και αδιάλλακτος στις απόψεις του… Κρίμα, γιατί η χώρα μας χρειάζεται θετικό και παραγωγικό διάλογο. Τότε ίσως το «περί ηλιθιότητας» ν’ αντικατασταθεί με «περί πραγματικότητας και καθημερινότητας» (και των πολλών προβλημάτων τους). Ισως…

Απάντηση:

Λυπάμαι, αλλά ο επιστολογράφος δεν κατάλαβε το άρθρο μου. Δεν κάνω καμία σύγκριση παρά μόνο επισημαίνω και τεκμηριώνω με στοιχεία και όχι αφορισμούς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς παίρνει μειοψηφικές θέσεις. Το απόφθεγμα «περί ηλιθιότητας» είναι του Αϊνστάιν ο οποίος ήταν σοφότερος από όλους μας.
Ανδρέας Δρυμιώτης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή