Ο αντιεμβολιαστής ιεράρχης, ο επικήδειος

Ο αντιεμβολιαστής ιεράρχης, ο επικήδειος

Κύριε διευθυντά 
Ατυχής η οφθαλμοφανώς εχθρική, με το κάλυμμα της ψηφοθηρίας προοδευτικών κυβερνητικών στελεχών, στάση της κ. Ξένιας Κουναλάκη απέναντι στην Εκκλησία στο φ. της 13ης/1/2022. Και εξηγώ.

Σχετικά με τον επικήδειο του κ. Σπήλιου Λιβανού στην κηδεία του Μακαριστού Μητροπολίτου Κοσμά, παρότι λυπήθηκα που έφυγε από τη ζωή ένας άξιος μητροπολίτης εξαιτίας της εμμονής του να μην εμβολιασθεί, δεν μπορώ όμως να φαντασθώ σε επικήδειο σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και για οποιονδήποτε νεκρό ότι κάποιος θα έκανε μπροστά στο φέρετρο «νύξη αποδοκιμασίας στην άφρονα αντικοινωνική συμπεριφορά του», όπως θα ήθελε η κ. Κουναλάκη.

Ως προς τη στάση της κ. Κεραμέως σχετικά με το σκίτσο του κ. Μόσιαλου, εννοείται ότι «προσβάλλει τους πιστούς», όπως είπε η υπουργός (τον Μωάμεθ θα τολμούσε να τον προσβάλει; Ενθυμούμεθα το «Charlie Ebdo»!).

Τέλος, το τεράστιο φιλανθρωπικό, πνευματικό και εκπαιδευτικό έργο του Μητροπολίτου Πειραιώς είναι αρκετό για να «απελευθερώνει περιστέρια στο πλάι του» η κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, ανεξάρτητα αν ίσως διαφωνεί με κάποια άποψή του!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή