Οι γερουσιαστές και η οπλοκατοχή

Οι γερουσιαστές και η οπλοκατοχή

Κύριε διευθυντά
Η  δολοφονία 19 παιδιών και δύο δασκάλων στο Τέξας προκαλεί μεγάλη θλίψη σε όλους μας. Το δολοφονικό αυτό περιστατικό ήταν το 22ο από την αρχή του χρόνου, και μέχρι σήμερα υπήρξαν και άλλα. Ολα οφείλονται στην ανεξέλεγκτη οπλοκατοχή που επιτρέπεται στις ΗΠΑ.

Θα έπρεπε η νομοθεσία στις ΗΠΑ να είχε απαγορεύσει την οπλοκατοχή. Δυστυχώς, τα συμφέροντα των βιομηχάνων που κατασκευάζουν τα όπλα είναι πολύ ισχυρά.

Ο Στιβ Κερ, τεχνικός της ομάδας μπάσκετ Ουόριορς, με δάκρυα στα μάτια ξέσπασε κατά των 50 γερουσιαστών των ΗΠΑ που αρνούνται να ψηφίσουν νόμο που να απαγορεύει την οπλοκατοχή. Ελπίζουμε ότι τα ονόματα των 50 αυτών γερουσιαστών θα δημοσιοποιηθούν, ώστε οι Αμερικανοί, όταν προσέλθουν στις κάλπες, να ξέρουν ποιον ψηφίζουν και να έχουν οι ίδιοι την ευθύνη για την παράταση της οπλοκατοχής.

Οι Αμερικανοί οπλοβιομήχανοι δεν έχουν ονόματα; Μήπως υπάρχει κάποια οικονομική σχέση με τους 50 γερουσιαστές; Η μυστικότητα είναι γνώρισμα των απολυταρχικών καθεστώτων, όχι των δημοκρατικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή