Ουδεμία οφειλή σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ

Ουδεμία οφειλή σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ

Κύριε διευθυντά
Σε άρθρο της εφημερίδας σας το Σάββατο 4/6/2022 με τίτλο «Τα μυστικά του κράτους», που υπογράφει ο κ. Πάσχος Μανδραβέλης, αναφέρεται ότι από το μέτρο δημοσιοποίησης στοιχείων οφειλετών στην ΑΑΔΕ ή στον ΕΦΚΑ για ποσά άνω των 150.000 ευρώ εξαιρείται η «Σύγχρονη Εποχή» ως εκδοτική επιχείρηση του ΚΚΕ, η οποία έχει, όπως αναφέρεται, ανάλογα χρέη.

Αφού σας επισημάνουμε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση ούτε ανήκει σ’ αυτές που εξαιρούνται, αλλά ούτε έχει κανενός είδους οφειλή στην ΑΑΔΕ ή στον ΕΦΚΑ, σας καλούμε να αποκαταστήσετε την αλήθεια και να δημοσιεύσετε την πραγματικότητα, παραδεχόμενοι το λάθος του αρθρογράφου σας.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Απάντηση

Μάλλον υπάρχει πρόβλημα κατανόησης κειμένου, που δεν έχουν Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και «πλειάδα υπουργών». Μεταξύ του «αν» και της κατάφασης το άρθρο συγκεκριμένα ανέφερε: «Κι αν μέσα στον σωρό του “απόρρητου” καταλόγου υπάρχει το ΝΠΙΔ ονόματι Ν.Δ.; Αν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές; Αν είναι η επιχείρηση του ΚΚΕ “Σύγχρονη Εποχή” που χρωστά άνω των 150.000 ευρώ; Δεν πρέπει να το ξέρουν οι Ελληνες πολίτες; Πώς θα διαψευσθεί ένας συνωμοσιολόγος που θα πει ότι “ο κατάλογος έγινε απόρρητος διότι έχει μέσα τις επιχειρήσεις πλειάδας υπουργών;”».
ΠΑΣΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή