Οι επισκέπτες και οι «ακτιβιστές»

Κύριε διευθυντά
Υπάρχουν νέοι και μεγάλοι άνθρωποι χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων σε όλο τον κόσμο, που ονειρεύονται να επισκεφθούν την Ελλάδα και χρόνια μαζεύουν υπομονετικά τα λεφτά τους.

Η Ελλάδα όμως είναι η χώρα των «αγωνιστών», όπως αυτοαποκαλούνται «ακτιβιστές» της Αριστεράς και της Ακρας Δεξιάς. 

Παλιότερα οι επισκέπτες της χώρας με δάκρυα στα μάτια έβλεπαν να χάνεται το όνειρο μιας ζωής στους αποκλεισμένους καταπέλτες των κρουαζιεροπλοίων από «αγωνιστές» που είχαν αποφασίσει ότι η κρουαζιέρα βλάπτει τη χώρα και αγωνίζονταν για τα (δικά τους) συμφέροντα –όπως τα αντιλαμβάνονταν– με αρωγό την απάθεια των Αρχών και των κυβερνήσεων. 

Αργότερα, έκτακτοι υπάλληλοι αρχαιολογικών χώρων με αίσθηση ιδιοκτησίας απέκλειαν την Ακρόπολη, η οποία σήμερα ξέρουμε ότι… ανήκει στη σφαίρα επιρροής του ΚΚΕ.

Πρόσφατα, ημεδαποί και αλλοδαποί προσκυνητές της Επιδαύρου τη βρήκαν κλειστή στην πρεμιέρα, αν και η κυβέρνηση είχε συμφωνήσει στα αιτήματά τους, και γύρισαν άπρακτοι μέσα στη νύχτα, ενώ η παράσταση δόθηκε κανονικά την επομένη χωρίς κάποια αλλαγή στη συμφωνία. 

Συμβαίνουν αυτά σε μια χώρα που έχει αποδράσει ο ορθολογισμός και έχουν επικρατήσει οι «αγωνιστές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT