Για μένα ήταν αετοί του Ψηλορείτη 

Για μένα ήταν αετοί του Ψηλορείτη 

Κύριε διευθυντά
Η «γελοιογραφία» του Δημήτρη  Χαντζόπουλου (φ. 2/9) συνιστά  προσβολή της μνήμης του αείμνηστου Γιάννη Κεφαλογιάννη. Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ανήκε στη γενιά των πολιτικών που κατά τον Γεώργιο Ράλλη διάλεξαν την πολιτική για να σταδιοδρομήσουν και αδιαφόρησαν για τα επαγγέλματα όπου θα μπορούσαν εύκολα να αναδειχθούν και να πλουτίσουν, αφοσιώθηκαν στο καθήκον με όλη τη δύναμη της ψυχής τους και τερμάτισαν τη σταδιοδρομία τους φτωχότεροι απ’ ό,τι ήταν όταν για πρώτη φορά αναμείχθηκαν στα κοινά. Η απαξίωση του ιστορικού ονόματος Κεφαλογιάννη που επιχειρεί ο γελοιογράφος συνιστά ύβριν στην ιστορία του τόπου, που έχει καταγράψει με χρυσά γράμματα την προσφορά του στο έθνος και στην Κρήτη.
Είχα την τύχη να με τιμήσουν σαν συνεργάτη τους τόσο ο Μανώλης Βασιλείου Κεφαλογιάννης όσο και ο Γιάννης Κων/νου Κεφαλογιάννης και με σεβασμό στη μνήμη τους υποκλίνομαι στους αετούς αυτούς του Ψηλορείτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή