Τούρκους ακούω και Τούρκους βλέπω

Τούρκους ακούω και Τούρκους βλέπω

Κύριε διευθυντά 
Δεν χωρεί αμφιβολία ότι το πλέον προβαλλόμενο πρόσωπο στις οθόνες των ελληνικών τηλεοράσεων είναι, μακράν, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν. Πίσω του συναντά κανείς τον Τσαβούσογλου, τον Ακάρ και άλλους Τούρκους αφέντες, να συναγωνίζονται ο ένας τον άλλο σε απειλητικές δηλώσεις.
 

Αυτό δεν είναι τυχαίο. Οι Τούρκοι ξέρουν πως ό,τι πουν θα μεταδοθεί, συνήθως ξανά και ξανά, από όλα τα ελληνικά κανάλια. Ετσι, αποσκοπώντας να τρομοκρατήσουν τους Ελληνες, εξαπολύουν καθημερινά όλο και πλέον ανόητες και πρωτοφανείς απειλές, βέβαιοι ότι θα φτάσουν σε κάθε ελληνικό σπίτι. Αυτό μάλιστα χειροτερεύει από μέρα σε μέρα.

Λες και βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση, φανατίζουν τον τουρκικό λαό, προβάλλονται ως η υπερδύναμη της περιοχής, φωνασκούν ολοένα, και εμείς τρώμε τις «μάπες» τους καθημερινά. Δεν εννοώ φυσικά να πάψουν να μεταδίδονται οι δηλώσεις τους. Ομως, θα έπρεπε να μεταδίδεται ένα σχετικό ρεπορτάζ, με μια μικρή φωτογραφία του προσώπου που ομιλεί στη γωνία της οθόνης, και όχι να ακούμε το ρεπορτάζ και στη συνέχεια να ξανακούμε και να βλέπουμε το «συμπαθές» πρόσωπο να μας βρίζει και να μας απειλεί, πολλές φορές μάλιστα συνέχεια, όσο κρατάει ο σχολιασμός της είδησης.

Ε, όχι πια! Μη γινόμαστε οι μεταφορείς και πολλαπλασιαστές των ανοησιών και των απειλών των Τούρκων. Οχι πια στις ελληνικές οθόνες τα μ…ρα τους!
 

Μακάρι να γινόταν αυτό. Δεν είναι δύσκολο ούτε ανόητο αυτό που προτείνω. Στο κάτω κάτω είναι θέμα ελληνικού φιλότιμου. Μαυρίστε τους λοιπόν! Οχι πια στις ελληνικές οθόνες. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή