Αυτόν τον χειμώνα θα κριθούν όλα

Αυτόν τον χειμώνα θα κριθούν όλα

Κύριε διευθυντά
Στην πραγματικότητα ο πόλεμος στην Ουκρανία οφείλεται κυρίως στη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας, η οποία εφαρμόζει τις σταθερές της εξωτερικής πολιτικής που ίσχυαν από την εποχή των τσάρων και ακολουθήθηκαν από τη Σοβιετική Ενωση, με την Ευρώπη να υφίσταται τις συνέπειες. Για να μην παρασυρόμαστε από αυταπάτες, τόσο οι καιρικές συνθήκες τους επόμενους μήνες, ο πληθωρισμός, η έλλειψη τροφίμων και κυρίως οι καταστροφές των υποδομών της Ουκρανίας θα είναι καθοριστικά στοιχεία που ευνοούν τη Ρωσία, η οποία δεν είναι δυνατόν να δεχθεί μια στρατιωτική ήττα.

Η αγανάκτηση που θα προκαλέσουν οι κακουχίες στον Δυτικό κόσμο σαν επακόλουθο της συμπαράστασης προς την Ουκρανία θα έχει πιθανότατα ως συνέπεια να μεταβληθεί η μέχρι τώρα φιλική διάθεση και να πιεσθεί ο Ζελένσκι ώστε να συμβιβαστεί και να καταλάβει ότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα διστάσουν οι σύμμαχοί του να τον εγκαταλείψουν έστω με τα κατάλληλα αφηγήματα για να περισωθεί το γόητρό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT