Αντισυγκεντρώσεις και τοξικότητα

Αντισυγκεντρώσεις και τοξικότητα

Κύριε διευθυντά
Πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος που διερωτάται εάν οι οργανωμένες αντισυγκεντρώσεις, που γνωστά κέντρα οργανώνουν σε κάθε δημόσια εμφάνιση του πρωθυπουργού, αποτελούν επανάληψη ανάλογων «πρωτοβουλιών» που είχαν ληφθεί κατά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του, προ των εκλογών του 2012, τότε που είχε περιοριστεί, σε πρωτοφανή βαθμό, η ελευθερία κινήσεων των πολιτευτών του τότε κυβερνώντος κόμματος, συνοδεία ύβρεων, προπηλακισμών κ.λπ.

Αφορμή για την παρέμβασή μου αυτή αποτελεί η πρόσφατη αντισυγκέντρωση στον «Ευαγγελισμό», όταν εντός του νοσοκομείου, παρουσία του πρωθυπουργού, βραβεύθηκαν από το υπουργείο Υγείας οι ιατροί του ΕΣΥ. Απλά υπενθυμίζω ανάλογες αντισυγκεντρώσεις, που έγιναν προ ημερών στο Μέγαρο Μουσικής, όταν παρουσιάστηκε ο απολογισμός της υπουργού Παιδείας, ως και το πρόσφατο περιστατικό στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, στην παρουσίαση αρχιτεκτονικής μελέτης αναπλάσεως τούτου, από παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα, και στις οποίες εκδηλώσεις παρίστατο ο πρωθυπουργός.

Ενόψει εκλογών και ραγδαίας επαύξησης των απαράδεκτων αυτών φαινομένων δικαιούμαι να αναρωτηθώ για το κατά πόσον θα συνεχιστεί η τακτική αυτή. 

Αλλωστε, στη μνήμη του δημοκρατικού κόσμου, οι ασχημίες το 2012 εις βάρος του ΠΑΣΟΚ, είναι ακόμη νωπές. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή