Το πάρκο στην ΠΥΡΚΑΛ και οι μαύρες τρύπες

Το πάρκο στην ΠΥΡΚΑΛ και οι μαύρες τρύπες

Κύριε διευθυντά
Διάβασα το άρθρο του συνεργάτη σας κ. Γιώργου Λιάλιου (φ. 14/2/2023) σχετικά με τις απόψεις του δημάρχου κ. Κ. Μπακογιάννη αλλά και γενικότερα, του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας σχετικά με το θέμα της αρνητικής τοποθέτησης εκ μέρους τους για το σχέδιο δημιουργίας κυβερνητικού πάρκου στην ΠΥΡΚΑΛ. Ο τίτλος του άρθρου είναι «Αθήνα με 127 μαύρες τρύπες». 

Θα ήθελα να τους παρακαλέσω να μην προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας. Το μόνο που τους νοιάζει είναι ότι όταν θα φύγουν αυτά τα 127 κτίρια μαζί τους θα φύγουν και θα πάνε σε άλλο/ους δήμο/ους και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και όσοι πολίτες έχουν δουλειές με αυτές τις δημόσιες υπηρεσίες, υπουργεία κ.λπ., και αυτό θα σημαίνει ακριβώς αυτό που θέλει να επιτύχει η κυβέρνηση, την αποσυμφόρηση του κέντρου, αλλά και επίσης θα σημαίνει ότι όλοι αυτοί θα πίνουν και θα τρώνε αλλού, και οι καφετέριες και τα εστιατόρια και ίσως και τα ενοικιαστήρια θα είναι αλλού, σε άλλους δήμους. Το συμφέρον τους κοιτάζουν ατομικά και όχι συλλογικά, έστω και αν είναι ανιψιός του πρωθυπουργού. Τα ξέρουμε αυτά από πόλεις όπως η Τρίπολη που δεν θέλουν να χάσουν τα στρατόπεδα για να έχουν τα λεφτά των φαντάρων. 

Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν είναι να μη νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο και να αφήσουν την υποκριτική στους ηθοποιούς. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή