Οι συντάξεις πανεπιστημιακών

Οι συντάξεις πανεπιστημιακών

Κύριε διευθυντά
Ο διακεκριμένος καθηγητής της κοινωνιολογίας και εκλεκτός συνεργάτης της εγκρίτου εφημερίδος «Η Καθημερινή» κ. Χρήστος Γιανναράς, στην επιφυλλίδα της 25-26/2/2023 με τίτλο «Σύνεση, ταλέντο, ανιδιοτέλεια», επισημαίνει, εκτός των άλλων, «τη σύνταξη του εξευτελισμένου απομάχου».

Ο ίδιος δε διαπρεπής καθηγητής στην επιφυλλίδα της 13.11.2022, με τίτλο «Αξιοπρέπεια: τι να την κάνεις;», επισημαίνει την πενιχρά μηνιαία σύνταξη του πανεπιστημιακού καθηγητή των 1.300 ευρώ!, περί της οποίας δημοσιεύσατε την, 17.11.22, επιστολή μου με τίτλο «Οι συντάξεις των πανεπιστημιακών», οι οποίες, παρά το αυξημένο κόστος ζωής, παραμένουν αμετάβλητες και αναπροσάρμοστες.

Ευελπιστούμε ότι ο επί των Οικονομικών υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας θα επιληφθεί και του δέοντος τούτου ζητήματος των πενιχρών συντάξεων των πανεπιστημιακών, οι οποίοι ανάλωσαν τη ζωή τους, διακονώντας την επιστήμη και τα γράμματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT