Πώς να κρυφτούν από τα λεγόμενά τους;

Πώς να κρυφτούν από τα λεγόμενά τους;

Κύριε διευθυντά
Είναι γνωστό ότι η Αριστερά από την Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917 έχει αναγάγει σε υψηλή επιστήμη τη στρεψοδικία, τη φαλκίδευση και αλλοίωση της πραγματικότητας καθώς και την προγραφή ανθρώπων με διαφορετικές απόψεις.

Διαχρονικά η μεγάλη επιτυχία της Αριστεράς στην Ελλάδα ήταν ότι, σε πείσμα κάθε λογικής, κατάφερε –αν είναι δυνατόν– να υπαγορεύει ήθος, δημοκρατική συμπεριφορά και να υπονομεύει το συμφέρον της κοινωνίας. Η έννοια αριστερός αποτελεί προσόν, επιδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία και τυχόν αμφισβήτησή της υποδεικνύει φασίζουσα απόκλιση. Ολοι μας γνωρίζουμε από τα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα την άρνηση της Αριστεράς να δεχθεί την αλήθεια και την προσπάθεια μετατροπής της κατά το δοκούν, με παράλληλη κατατρομοκράτηση των διαφωνούντων με απαράδεκτες πρακτικές που αποτελούσαν την «προοδευτική» απάντηση στο φοιτητικό κίνημα.

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε την επιβεβαίωση των συγκεκριμένων πρακτικών, αρχής γενομένης με την Π. Τσαπανίδου, η οποία εκτός των άλλων ψευδών, με την επίπλαστη άνεση των τηλεοπτικών πλατό και σύμφυτο θράσος, προσπάθησε να μας πείσει ότι ο Αλ. Τσίπρας στην ανεπίτρεπτη δήλωσή του για απόφοιτο ανωτάτης σχολής, δεν εννοούσε ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα.

Ακολούθησε η έμμεση πλην σαφής απόρριψη της Δικαιοσύνης από τις κεφαλές του κόμματος, μετά την ομόφωνη καταδίκη του Ν. Παππά. Υπήρξε κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού και είχαμε ένα μπαράζ τοξικών δηλώσεων μέσω της μαζικής επικοινωνίας. Και φτάσαμε στον κολοφώνα της «προοδευτικής» συμπεριφοράς με τη δήλωση Πολάκη που παραπέμπει ευθέως στην κατάλυση κάθε έννοιας κράτους, με προγραφές και αμφισβήτηση της δημοκρατίας. Βέβαια τις απόψεις Πολάκη συμμερίζονται και προκρίνουν πλείστοι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι όπως και η γνωστή συμπαθής κυρία, θέλουν να κρυφτούν αλλά η χαρά –εν προκειμένω η σκοπιμότητα– δεν τους αφήνει…

Σε όλα αυτά αν προσθέσουμε και τις δηλώσεις Σπίρτζη περί αναγκαστικού εκδημοκρατισμού της κοινωνίας καθώς και εκείνες των Παπαδημούλη, Αρβανίτη κ.λπ. καταλαβαίνουμε όλοι το πραγματικό νόημα της δεύτερης φοράς Αριστερά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή