ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Φωτογραφίες και συγκρίσεις

Κύριε διευθυντά
Για τον καταποντισµό του ΣΥΡΙΖΑ είµαι βέβαιος ότι θα χυθεί πολύ µελάνι από αναλυτές, πολιτικούς επιστήµονες κ.ά. Θα ήθελα να συνεισφέρω µε µια πιο απλουστευµένη πρόταση, βασισµένη στη ρήση «µια εικόνα χίλιες λέξεις».

Τοποθετήστε τρεις φωτογραφίες στη σειρά. Φωτ. 1 Μητσοτάκης στο Κογκρέσο με άπαντες όρθιους να τον καταχειροκροτούν (22 φορές αν δεν κάνω λάθος). Σχεδόν ακούς τα χειροκροτήματα από τη φωτογραφία! Φωτ. 2 Τσίπρας και θίασος σ’ εκείνη την άθλια παράσταση (σύσκεψη την είπαν) το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι να ρωτάνε αν ο αριθμός των θυμάτων ήταν σημαντικός, ενώ στην ατμόσφαιρα σερνόταν η οσμή καμένης σάρκας, με τον προεξάρχοντα του θιάσου να ρωτά αν «επιχειρούν τα πτητικά μέσα στις 11 το βράδυ»! Τέτοια άγνοια, τέτοια αθλιότητα. Φωτ. 3 Τσίπρας στο ίδρυμα Κλίντον με την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου να φοβόμαστε ότι θα πάθει εγκεφαλικό. Τέτοιος διεθνής εξευτελισμός της χώρας δεν έχει ξαναγίνει. Σ’ εμάς τους μη ειδικούς αυτές οι τρεις φωτογραφίες δημιουργούν το ερώτημα πώς και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπεσε στο μισό ποσοστό από αυτό που πήρε!

ΥΓ.: Αυτόν τον κύριο που µας διαβεβαίωσε ότι τίποτε καλύτερο (από αυτά που έκανε) δεν µπορεί να γίνει, δηλαδή µας εγγυήθηκε ότι σε επανάληψη του γεγονότος δεν θα ξεπεράσουµε το πλαφόν των 103 νεκρών συµπολιτών µας στο Μάτι, θα ήθελα να τον δω στην αίθουσα του δικαστηρίου από την πρώτη έως την τελευταία ηµέρα, µπας και καταλάβαινε τίποτε…