Φωτογραφίες και συγκρίσεις

Φωτογραφίες και συγκρίσεις

Κύριε διευθυντά
Για τον καταποντισμό του ΣΥΡΙΖΑ είμαι βέβαιος ότι θα χυθεί πολύ μελάνι από αναλυτές, πολιτικούς επιστήμονες κ.ά. Θα ήθελα να συνεισφέρω με μια πιο απλουστευμένη πρόταση, βασισμένη στη ρήση «μια εικόνα χίλιες λέξεις».

Τοποθετήστε τρεις φωτογραφίες στη σειρά. Φωτ. 1 Μητσοτάκης στο Κογκρέσο με άπαντες όρθιους να τον καταχειροκροτούν (22 φορές αν δεν κάνω λάθος). Σχεδόν ακούς τα χειροκροτήματα από τη φωτογραφία! Φωτ. 2 Τσίπρας και θίασος σ’ εκείνη την άθλια παράσταση (σύσκεψη την είπαν) το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι να ρωτάνε αν ο αριθμός των θυμάτων ήταν σημαντικός, ενώ στην ατμόσφαιρα σερνόταν η οσμή καμένης σάρκας, με τον προεξάρχοντα του θιάσου να ρωτά αν «επιχειρούν τα πτητικά μέσα στις 11 το βράδυ»! Τέτοια άγνοια, τέτοια αθλιότητα. Φωτ. 3 Τσίπρας στο ίδρυμα Κλίντον με την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου να φοβόμαστε ότι θα πάθει εγκεφαλικό. Τέτοιος διεθνής εξευτελισμός της χώρας δεν έχει ξαναγίνει. Σ’ εμάς τους μη ειδικούς αυτές οι τρεις φωτογραφίες δημιουργούν το ερώτημα πώς και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπεσε στο μισό ποσοστό από αυτό που πήρε!

ΥΓ.: Αυτόν τον κύριο που μας διαβεβαίωσε ότι τίποτε καλύτερο (από αυτά που έκανε) δεν μπορεί να γίνει, δηλαδή μας εγγυήθηκε ότι σε επανάληψη του γεγονότος δεν θα ξεπεράσουμε το πλαφόν των 103 νεκρών συμπολιτών μας στο Μάτι, θα ήθελα να τον δω στην αίθουσα του δικαστηρίου από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα, μπας και καταλάβαινε τίποτε…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή