H ψηφιακή εποχή και οι ηλικιωμένοι

H ψηφιακή εποχή και οι ηλικιωμένοι

Κύριε διευθυντά

Είναι αλήθεια πως ο μόνος τρόπος να εξαφανιστεί το τέρας της γραφειοκρατίας και να γλιτώσουμε επιτέλους από τις ταλαιπωρίες της είναι η προγραμματισμένη και σωστή ψηφιοποίηση όλων των δημόσιων υπηρεσιών, που ευτυχώς τα τέσσερα τελευταία χρόνια συντελείται με μεγάλη επιτυχία και ταχύτητα. Αυτός είναι και ο λόγος που οι πολίτες βλέποντας τα οφέλη της, όπως γρήγορη καταβολή συντάξεων, άμεση παραλαβή πιστοποιητικών, συνταγές και παραπεμπτικά στα κινητά τους και σωτήρια λειτουργία του τηλεφώνου ανάγκης 112, την καλωσορίζουν!

Υπάρχει όμως και μια μικρή κατηγορία κυρίως ηλικιωμένων, των αγαπημένων πατέρων και παππούδων, συμπολιτών μας που λόγω ηλικίας αδυνατεί να εξοικειωθεί με την ηλεκτρονική εποχή μας. Εκτός από τα ΚΕΠ, τους φοροτεχνικούς, γιατρούς και φαρμακοποιούς, θα πρέπει και οι τράπεζες να διαθέτουν, εκτός από τις αυτόματες μηχανές τους, κάποιον υπάλληλο να εξυπηρετεί αυτούς τους απόμαχους της εργασίας, αλλά όχι και της ζωής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή