Ανυποχώρητοι στα δίκαιά μας

Κύριε διευθυντά

Συγχαρητήρια για τη θέση του δημοσιογράφου σας κ. Βασ. Νέδου σε άρθρο του στις 20/6/2023 για «τους λίγους φρουρούς που φυλάττουν τους πολλούς» της πατρίδος μας.

Ομως, για το άρθρο του ίδιου δημοσιογράφου στις 13/6/2023 με τίτλο «Η Λωζάννη δεν είναι γραμμένη σε πέτρα», που τελειώνει με την προσταγή: «και ας είμαστε προετοιμασμένοι για όλα», έχω την εξής γνώμη:

Ας είμαστε προετοιμασμένοι για ανυποχώρητη διαφύλαξη των ελληνικών δικαίων εθνικής κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων, όπως αναφέρει και γνωστός σύγχρονος Ελληνας καθηγητής: Σήμερα που η Τουρκία αμφισβητεί ανοικτά την ελληνική κυριαρχία του Αιγαίου, πολιτική ηγεσία, κόμματα, διανόηση, μέσα ενημέρωσης, λαός, ομόθυμα, πρέπει να εκπέμψουν μήνυμα αποφασιστικότητας και άρνησης οιασδήποτε συζήτησης για ελληνικά εδάφη, νησιά και θάλασσες. Ακόμα και αν χρειαστεί να τα υπερασπιστούμε με τον τρόπο που προβλέπει το διεθνές δίκαιο, δηλαδή τη νόμιμη άμυνα, σύμφωνα με το άρθρο 51 του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ. Θεωρώ ότι πιστεύουν τα ίδια με τα προαναφερόμενα όλοι οι Ελληνες και κάποια εξαίρεση θα είναι λόγω άγνοιας, αφέλειας ή ακούσιας/εκούσιας υβριδικής απειλής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT