Η δομή ΟΚΑΝΑ και η μετεγκατάσταση

Η δομή ΟΚΑΝΑ και η μετεγκατάσταση

Κύριε διευθυντά

Στον Πειραιά, στην οδό Αιτωλικού ο ΟΚΑΝΑ έχει ιδρύσει και λειτουργεί παράνομα δομή για την περίθαλψη τοξικοεξαρτημένων συνανθρώπων μας.

Η δομή αυτή λειτουργεί χωρίς καμία απολύτως άδεια, μια ανάσα από τα σχολεία της περιοχής και στο κέντρο σχεδόν της αγοράς, παραβιάζοντας έτσι όλους τους κανόνες που έχει θεσπίσει ο ίδιος ο ΟΚΑΝΑ για τη λειτουργία τέτοιων δομών.

Οι κάτοικοι της περιοχής με αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις τους ζητούν τη μετεγκατάσταση της δομής σε χώρο που να τηρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου.

Ο δήμαρχος του Πειραιά δήλωσε στις 9/9/23 ότι υπέγραψε απόφαση σφράγισης της δομής αυτής επειδή δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας και επειδή δεν υφίστανται οι νόμιμες προϋποθέσεις λειτουργίας, την οποία κοινοποίησε στον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με το από 3/9/23 ψήφισμά του «ζητάει από τον ΟΚΑΝΑ και το αρμόδιο υπουργείο Υγείας την άμεση μετεγκατάσταση της δομής σε χώρο που θα τηρεί τις προδιαγραφές».

Μετά όλα τα παραπάνω εύλογα ανακύπτει το ερώτημα, υπάρχει κράτος;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή