Τα άδεια έδρανα στο Κοινοβούλιο

Τα άδεια έδρανα στο Κοινοβούλιο

Κύριε διευθυντά

Η Ελλάδα γέννησε τη δημοκρατία. Το Κοινοβούλιο είναι ο ναός της. Για πάνω από δύο μήνες «προοδευτικοί» δημοκράτες έχουν διαλύσει τα πανεπιστήμια, χωρίς να αναφερθούμε στη φθορά δημόσιας περιουσίας και τη σχεδόν καθημερινή κατάληψη του κέντρου της Αθήνας από «πεζοπόρους» (βλέπε πορείες).

Φαίνεται ότι όλα αυτά ποσώς ενδιαφέρουν βουλευτές και βουλεύτριες, όπως προκύπτει από τα άδεια έδρανα της Βουλής στη διάρκεια της συζήτησης για το επίμαχο νομοσχέδιο. Το απόγευμα της Πέμπτης (7/3), αν κρίνω από τις ελάχιστες σκόρπιες παρουσίες, πρέπει να παρίσταντο μόνον οι ομιλητές, οι οποίοι παρουσίαζαν τα επιχειρήματά τους στα ευήκοα ώτα των… κενών εδράνων.

Αραγε οι εκπρόσωποι του λαού απαξιώνουν το Κοινοβούλιο, έχουν άλλες πιο σημαντικές ασχολίες, βαριούνται, κάνουν «κοπάνα» επειδή δεν υποχρεούνται να «χτυπούν κάρτα», δίνουν το παράδειγμα της μη συνέπειας στην έννοια της στοιχειώδους επαγγελματικής υποχρέωσης; ∆ιαλέγετε και παίρνετε. Οτι και αν συμβαίνει, η εικόνα αυτή είναι προσβολή στον λαό, τον οποίο κατά περίπτωση επικαλούνται ή ιδιοτελώς κολακεύουν.

*Παιδίατρος, Αθήνα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή