Σύμπραξη Δημοσίου- Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ)

Σύμπραξη Δημοσίου- Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ)

Κύριε διευθυντά

Αγωνιά η κυβέρνηση για το πώς θα εμπεδώσει τις Σ∆ΙΤ στην καθημερινή πρακτική του Ελληνα, αλλά η ζωή στη χώρα τα εφαρμόζει αυτά από μόνη της.

Μπορεί να σε σκοτώνουν εύκολα έξω από αστυνομικό τμήμα, αλλά οι υπηρεσίες συνέλαβαν τους παράνομους παρκαδόρους έξω από μπαρ στο Κολωνάκι, διότι προφανώς παρέμβαιναν στην εμπεδωμένη συνεργασία των υπηρεσιών με τα κέντρα διασκέδασης (ΣΔΙΤ 1).

Μπορεί να συγκρούονται, με δεκάδες θύματα, αμαξοστοιχίες σε διπλή σιδηροτροχιά, αλλά οι υπηρεσίες φρόντισαν να εξυπηρετήσουν όσους θέλουν να προσδέσουν εμπορικό βαγόνι στην αμαξοστοιχία (δεν είναι πολύς καιρός που είχε βεβαιωθεί αυτή η πρακτική επί ελληνικού ΟΣΕ, πόσο μάλλον τώρα επί «ιταλικής» διοίκησης) – (ΣΔΙΤ 2).

Μπορεί να λιμνάζουν τα περιστατικά ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία λόγω έλλειψης προσωπικού, αλλά βρέθηκε ικανό προσωπικό να διακινήσει τα περιστατικά στις απογευματινές ώρες με τα σωστά κίνητρα (ΣΔΙΤ 3).

Αυτά τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν θα το πιάσουν το μήνυμα να δημιουργήσουν ένα ΣΔΙΤ με τα δημόσια; Αντε, γιατί περιμένουν σειρά τα δικαστήρια…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή