Πέριξ του Πολυτεχνείου

Κύριε διευθυντά

Δυστυχώς για μας (μόνιμους κατοίκους της περιοχής πέριξ του Πολυτεχνείου) αναφορικά με τα προβλήματά μας, ουδείς μα ουδείς ασχολήθηκε (από την «πρώτη Αριστερά») για την αντιμετώπιση ή επίλυσή τους!

Επανέρχομαι (μέσω της «Κ») στη «δεύτερη Αριστερά» μήπως –και πέρα από τo ισότιμα, την ανάπτυξη, και τα λοιπά «ουσιώδη» – ασχοληθούν και με τα επουσιώδη. 1) Ο (προ μηνών καθαρισθείς) τοίχος του Πολυτεχνείου «πλημμύρισε» από σπουδαία ζωγραφικά έργα. 2) Στη συνολική έκταση της Στουρνάρη το σπορ των παράνομων τσιγάρων παραμένει «ισχυρό». 3. Τα ναρκωτικά χαπάκια με την αυξηθείσα «πελατεία + διακινητές» είναι το πολιτιστικό γεγονός. Θα έλεγα όπως και για την περίπτωση 2 έτσι και αυτή είναι και οικονομικό γεγονός, αλλά δεν διατίθεται ταμειακή μηχανή από τους «εμπόρους». 4. Οσο για τους εμπρησμούς και τις καταστροφές η ημέρα των «Αγωνιστών» είναι το Σάββατο. Kάθε Σάββατο βράδυ οι «Aγωνιστές» και κάθε Σάββατο πρωί, ευτυχώς, η λαϊκή αγορά στην Καλλιδρομίου.

Γιωργης Τακη Δοξας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή