Η εφαρμογή των νόμων

Kύριε διευθυντά

Θαύμασα την εκπρόσωπο Tύπου της κυβέρνησης κ. Γεροβασίλη, με εκείνο το μειλίχιο και απόλυτα αμήχανο ύφος της να μας δηλώνει ότι θα εφαρμοσθούν οι νόμοι και θα απαγορευθεί η διέλευση των τρακτέρ των αγροτών στην Αθήνα καθ’ όσον… δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία τέτοιων τροχοφόρων στους δρόμους της Αθήνας! Μπράβο! Συγχαρητήρια για την απόφαση εφαρμογής των νόμων σε αυτήν την πόλη, που όσοι έχουν την ατυχία να την κατοικούν, νιώθουν καθημερινά την αηδία, την υποτέλεια και την προσβολή της ύπαρξης και της προσωπικότητάς τους!

Αναρωτιέμαι… Τώρα θυμήθηκε η κ. Γεροβασίλη την εφαρμογή των νόμων σε αυτήν την πόλη; Oταν καίγεται η Αθήνα, όταν οι κάθε είδους πορείες και διαμαρτυρίες κλείνουν τους δρόμους της Αθήνας με αποτέλεσμα την απαγόρευση στους πολίτες της άσκησης των νομίμων ατομικών τους δικαιωμάτων, όπως για παράδειγμα το δικαίωμα της ελεύθερης και ακώλυτης κυκλοφορίας στους δρόμους της πόλης, το οποίο γίνεται επιτακτικό όταν πρόκειται να μεταβούν ασθενείς στα νοσοκομεία ή άρρωστα παιδιά σε γιατρούς… Τότε δεν υπάρχουν νόμοι, εφαρμογή αυτών και συνέπειες για την παράβασή τους;

Μπεσσυ Παπασωτηριου – Μπενου

τ. Συμβολαιογράφος Αθηνών

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή