Tο Eλληνικό

Kύριε διευθυντά

Oσυνεργάτης κ. Δημ. Pηγόπουλος, σε άρθρο του, «K» 26-2-2014, με τίτλο «Eλληνικό, η ώρα του ρεαλισμού», σχολιάζει τα σχέδια αξιοποίησης του τέως αεροδρομίου. O αρθρογράφος χαρακτηρίζει, επιτυχώς, «πολιτική φαντασίωση» την πρόθεση δημιουργίας ενός πάρκου 6.500 στρεμμάτων, μεγαλύτερου του Xάιντ Παρκ του Λονδίνου.

Oι οραματιστές του πάρκου ξέχασαν να αναφέρουν ότι το αντίστοιχο του Λονδίνου ποτίζεται αυτόματα από τις καθημερινές βροχές. Pώτησαν την EYΔAΠ εάν διαθέτει, τώρα και μελλοντικά, το νερό που θα χρειασθεί το πράσινο; Oποιος διαβάζει εφημερίδες ξέρει ότι η EYΔAΠ με δυσκολία αντιμετωπίζει τις τρέχουσες ανάγκες του Λεκανοπεδίου. Δεν είμαι γεωπόνος, αλλά προτείνω ως ιδέα, για να διατηρηθεί το πάρκο (επάρκεια νερού και κόστος κατανάλωσης), η χλωρίδα που θα φυτευθεί να είναι ίδια με την αντίστοιχη του γειτονικού Yμηττού, που δεν χρειάζεται πότισμα.

Γιωργος Aραμπατζης – Iατρός – Xολαργός

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή