Kύριε διευθυντά

Απαντώντας στην από 26/06/2014 επιστολή του αναγνώστη της εφημερίδας κ. Α. Πολίτη σχετικά με την παράλειψη του οριστικού άρθρου «του» από την είσοδο της υπηρεσίας των Γενικών Αρχείων του Κράτους, θα επισημαίναμε τα παρακάτω:

Η επισήμανση του κ. Πολίτη είναι απολύτως σωστή. Πρόκειται αφενός για μια τεχνική αβλεψία στην κατασκευή της πινακίδας και αφετέρου για μία από μέρους μας αβλεψία ως προς την αποκατάστασή της. Oμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τον υβριστικό και προσβλητικό τρόπο που ο αναγνώστης σας χρησιμοποιεί για τους ανθρώπους που στελεχώνουν αυτήν την υπηρεσία. Οι άνθρωποι αυτοί, κατά γενική ομολογία, προσφέρουν καθημερινά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πολίτες και το ερευνητικό κοινό της χώρας μας.

Θα ήταν προτιμότερο ο κ. Πολίτης, πριν διατυπώσει τις απόψεις του, να είχε περάσει την πύλη με «την χωρίς οριστικό άρθρο» πινακίδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους και να γνωρίσει την υπηρεσία και τους ανθρώπους της.

Ν. Ε. Καραπιδακης – Πρόεδρος της Εφορείας των Γενικών Αρχείων του Κράτους

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή