Ο συνδικαλιστής και τα αναψυκτήρια

Ο συνδικαλιστής και τα αναψυκτήρια

Κύριε διευθυντά

Στο φύλλο της εφημερίδας σας την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, και συγκεκριμένα στη στήλη που υπογράφει ο κ. Στέφανος Κασιμάτης, η οποία έχει τίτλο «Μια πορτοκαλάδα παρακαλώ» και ασχολείται σωστά με το θέμα της δημοπράτησης αναψυκτηρίων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους από το ΤΑΠ (Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων), αναφέρεται εντελώς λανθασμένα ότι στη διοίκηση του ΤΑΠ συμμετέχει συνδικαλιστής εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, σας ενημερώνουμε πως από το καταστατικό του Ταμείου δεν προβλέπεται συμμετοχή εκπροσώπου των εργαζομένων στη διοίκηση αυτού και πως σε καμία περίπτωση δεν μετέχει σε αυτή μέλος που έχει οριστεί από το συνδικαλιστικό κίνημα του ΥΠΠΟΑ.  Τώρα, στην περίπτωση που κάποιο μέλος του Δ.Σ. του ΤΑΠ έχει υπάρξει και συνδικαλιστής, δεν σημαίνει ότι έχει λάβει αυτή τη θέση λόγω της ιδιότητάς του. Τα μέλη της διοίκησης του ΤΑΠ ορίζονται με απόφαση της εκάστοτε κυβέρνησης και τα κριτήρια επιλογής τους πολιτικά.  Ως εκ τούτου, σας καλούμε για την αποκατάσταση της αλήθειας να υπάρξει επανόρθωση στο συγκεκριμένο θέμα γιατί οι εύλογοι συνειρμοί δεν μας αντιστοιχούν.

Για την Ε.Ε. της ΠΟΕ – ΥΠΠΟ

Δημοσθενης Δημαρογκωνας

Εφορος Τύπου και Δημ. Σχέσεων

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή