Πρόοδος, αλλά όχι διαστημική

Πρόοδος, αλλά όχι διαστημική

Κύριε διευθυντά

Αφού η «Καθημερινή» και ο κ. Πάσχος Μανδραβέλης επανόρθωσαν στο φύλλο (4/7) τις ανακρίβειες που έγραψαν για μένα την περασμένη εβδομάδα, ευχαρίστως να απαντήσω και γι’ αυτό που οι ίδιοι θεωρούν «ταμπακιέρα». Ασφαλώς και δεν θέλω να μένουν αναπάντητες οι απορίες των δημοσιογράφων. Αφήστε που με χαρά θα γλιτώσω τον κ. Μανδραβέλη και από τον κόπο να ερευνά καθημερινώς τη «Διαύγεια». Σας ενημερώνω, λοιπόν, ότι τα έξοδα μετάβασης της ελληνικής αποστολής στη Γαλλική Γουιάνα για την εκτόξευση του δορυφόρου Hellas Sat 3 δεν επιβάρυναν το ελληνικό Δημόσιο ούτε κατά ένα ευρώ. Η ελληνική αποστολή ήταν προσκεκλημένη των διοργανωτών της εκτόξευσης του δορυφόρου που θα καταλάβει την ελληνική τροχιακή θέση. Στη διάθεσή σας για την κάλυψη και κάθε άλλης τυχόν απορίας σας. Ιδανικά, πριν προβαίνετε σε δημοσιεύματα, ώστε να έχει την ορθή εικόνα το αναγνωστικό κοινό της «Καθημερινής».

Γιωργος Χριστοφοριδης, Ειδικός Σύμβουλος του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

Απάντηση

Ουφ! Πέρασαν έξι μέρες μετά την ερώτηση που έκανα στον κ. Νίκο Παππά (29.6.2017) για τα έξοδα του ταξιδιού στη Γαλλική Γουιάνα. Η ερώτηση έγινε δύο μέρες πριν από τη δημοσίευση του άρθρου (1.7.2017), άρθρο το οποίο επαναλάμβανε εντύπως το ερώτημα. Εν τέλει ο Ειδικός Σύμβουλος του υπουργού εδέησε να απαντήσει για την ταμπακιέρα στις 5.7.2017. Ας θεωρήσουμε ότι είναι πρόοδος, αλλά διαστημική δεν τη λες.

Πασχος Μανδραβελης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή