Και τα «πυρομαχικά» των μπαχαλάκηδων;

Και τα «πυρομαχικά» των μπαχαλάκηδων;

Κύριε διευθυντά

Αλήθεια, πώς σκέπτονται και πού θέλουν να το πάνε οι «Υπεύθυνοι» της ασφάλειας των πολιτών και της προστασίας της περιουσίας του κράτους; Οι φορολογούμενοι πληρώνουν τα σπασμένα από μια ομάδα ανεξέλεγκτων αναρχικών, αναγνωρισμένων ως φαίνεται από το επίσημο «κράτος», διότι όταν τους συλλαμβάνουν οι νόμιμοι εντεταλμένοι αστυνομικοί επ’ αυτοφώρω να διαπράττουν εγκληματικές πράξεις, τότε η ανωτάτη αρχή δίδει τη σχετική εντολή να τους αφήσουν ελεύθερους. Αρα έχουν εκ των πραγμάτων την «εντολή» να συνεχίζουν το καταστροφικό τους «έργο».

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στους «υπευθύνους». Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί είχε ψηφίσει έναν νόμο που αναφερόταν στους αναρχικούς που έσπαγαν καταστήματα, αυτοκίνητα κ.λπ. κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων.

Ο νόμος έλεγε ότι όποιος διαπράττει τέτοιου είδους πράξεις θα πρέπει να πληρώνει τα σπασμένα και εάν δεν έχει τη δυνατότητα τότε πηγαίνει φυλακή, εάν είναι ανήλικος θα πρέπει να πληρώνουν οι γονείς.

Ετσι κι έγινε, εφαρμόστηκε ο νόμος. Πριν από λίγο καιρό αναρχικοί έκαψαν ένα αστυνομικό αυτοκίνητο, συνέλαβαν τον συνένοχο, διότι ο ένοχος κατόρθωσε να διαφύγει προσωρινά, αναζητείται. Λοιπόν, ο ένοχος δικάστηκε, ερήμην σε 7 χρόνια κάθειρξη, ο δε συνένοχος σε φυλάκιση 3 χρόνων.

Στην Ελλάδα σε αυτές τις περιπτώσεις δεν θα έπρεπε αυτεπαγγέλτως να επεμβαίνει η Δικαιοσύνη; Εχω μία απορία, αλήθεια, ποιος τροφοδοτεί τους αναρχικούς κουκουλοφόρους Ελληνες και ξένους, μέσα στο Πολυτεχνείο, με τρόφιμα, πυρομαχικά για την κατασκευή μολότοφ, που κάθε βράδυ επιτίθενται στους εξαίρετους αστυνομικούς που προσπαθούν να πράξουν το καθήκον τους;

Δημητρης Σκεπαρνιας, Γενεύη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή