«Makedonissimo» και ονοματολογία

«Makedonissimo» και ονοματολογία

Κύριε διευθυντά

Στις 21/1 το φημισμένο μουσικό κέντρο Wigmore Hall του Λονδίνου παρουσιάζει τη βραδιά «Makedonissimo» αφιερωμένη στην παραδοσιακή μουσική με εξαιρετικούς μουσικούς από τη γειτονική χώρα. Τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί.

Αδιάφορο τι διαπραγματεύεται ο ΥΠΕΞ μας κ. Κοτζιάς –παντελώς ασήμαντα τα όσα διατείνεται φωνασκώντας ο κ. Καμμένος– αλλά και άσχετα με τη ρέουσα πραγματικότητα όσα ο ανενημέρωτος Ελληνας πολίτης πιστεύει ή θέλει να πιστεύει.

Παγκοσμίως πλέον, είτε το θέλουμε είτε όχι, είτε το συμφωνήσουμε διακρατικά είτε όχι, erga omnes ή erga contra omnes, η ΠΓΔΜ λέγεται ήδη (και θα λέγεται) «Makedonia».

Η ονομασία αυτή έχει προ πολλού γίνει παραδεκτή και χρηστική από όλους εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο για τρεις κύριους λόγους: το όνομα αυτό δεν χρησιμοποιείται από κανένα άλλο κράτος στον πλανήτη, είναι απλό, είναι εύχρηστο.

Η διαπραγμάτευση που ζούμε αυτές τις μέρες είναι άλλωστε ένα παιχνίδι διεθνών και δημοσίων σχέσεων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μια ένταση που κατασκευάστηκε τεχνηέντως για να αποπροσανατολιστεί ο ελληνικός λαός.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει η κρυφή διπλωματία του κ. Κοτζιά.

Μιχαλης Μοσχος, Clarewood Court, Seymour Place London W1H

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή