Διπλωματία της κουμπαριάς

Κύριε διευθυντά

Γεωπολιτική αστάθεια με θερμά επεισόδια κοντά στα Ιμια. Τουρκική επιθετικότητα και στα νότια με επιχειρήσεις στο Αφρίν. Καλά σχεδιασμένες και ακόμα καλύτερα εκτελεσμένες για να εξυπηρετήσουν ένα μόνο σκοπό: τον αντιπερισπασμό. Η Τουρκία ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις πολεμικές επιχειρήσεις της εναντίον της χώρας μας. Είναι πλέον ζήτημα χρόνου. Το πώς θα κριθεί το αποτέλεσμα της σύρραξης είναι αμφίσημο. Αν αιφνιδιαστούμε θα χάσουμε και θα συρθούμε σε νέα Λωζάννη. Αν τους περιμένουμε και η ΤΦΑ (τελευταία φορά Αριστερά) ξεχάσει τα δοξάσματα περί ειρήνης μεταξύ των λαών κάτω από το σφυροδρέπανο και στηρίξει το στράτευμα, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ισοπαλία. Το μόνο καλό είναι ότι τα γεγονότα πιθανόν θα γίνουν πριν παραληφθούν τα F35 και οι S400 από τους Τούρκους.

Ολα αυτά σε πείσμα της διπλωματίας του ζεϊμπέκικου και της κουμπαριάς. Η ζημιά που έκαναν στη χώρα μας οι ντόπιοι Τσάμπερλεϊν είναι πολύ μεγάλη. Αποκοίμισαν έναν ολόκληρο λαό. Ας αφυπνιστούμε στο παρά πέντε και ας αγρυπνούμε.

Νικος Ψαροπουλος, Αξιωματικός Ε.Α. Πολεμικού Ναυτικού

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή