Κουβέντες φίλων για το Ποτάμι

Κουβέντες φίλων για το Ποτάμι

Κύριε διευθυντά

Στο καφενείο, όπου κουβεντιάζουμε,  πολιτικά, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο Ποτάμι. Το Ποτάμι είναι το κόμμα όπου θέλουμε  να στεγαστούμε  οι γνήσιοι κεντρώοι. Η Ενωση Κεντρώων του κ. Λεβέντη  είναι κάτι το διαφορετικό και δεν μπορεί να μας στεγάσει.  Το Ποτάμι το τοποθετούμε  ως «Δημοκρατικό Κέντρο». Αφού  όμως ορίσαμε το Κέντρο ως θέση 0 (μηδέν), κανείς από τους συνομιλητές δεν βρέθηκε να το εντάξουμε σε αυτό με απόλυτη θέση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του καθενός και τις απόψεις του για τα θέματα της επικαιρότητος, όλοι ήταν ή στην Κεντροαριστερά ή στην Κεντροδεξιά! Θα θέλαμε, λοιπόν, από τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη να υιοθετήσει ξεκάθαρα μια κάπως  τέτοια θέση και να καλέσει στελέχη της Κεντροδεξιάς και Κεντροαριστεράς  να πλαισιώσουν το Ποτάμι.

Ας μην ξεχνάμε ότι, συνήθως, το Κέντρο όχι μόνο βγάζει κυβερνήσεις, αλλά  επίσης, σε ομαλές συνθήκες, συμβάλλει  ώστε να πάνε στη Βουλή αξιοπρεπείς  και σοβαροί πολιτικοί. Πήραμε το μάθημα από την Αριστερά. Βλέπουμε τη συνεργασία της με τη Δεξιά των ΑΝΕΛ. Καιρός είναι το Ποτάμι, στο συνέδριο του Νοεμβρίου, να πάρει μια γενναία, τολμηρή απόφαση, που θα αφαιρεί το μονοπώλιο του κ. Καμμένου, που διαφεντεύει την κυβέρνηση της χώρας  σύμφωνα με τις εκάστοτε ορέξεις του.  

Νικος Ματος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Γλυφάδα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή