Το ακαταδίωκτο εις το όνομα του ασύλου

Το ακαταδίωκτο εις το όνομα του ασύλου

Κύριε διευθυντά

Μία από τις πρώτες ενέργειες που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, είναι η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Το πανεπιστημιακό άσυλο είχε καθιερωθεί για την προστασία της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών μέσα στους πανεπιστημιακούς χώρους. Σήμερα, οι ιδέες διακινούνται ελεύθερα και δεν συντρέχει λόγος να υπάρχει άσυλο. Οποιος θέλει εκφράζεται ελεύθερα και υποστηρίζει τις ιδέες του και ουδείς δεν διώκεται για αυτές.

Λέει ελεύθερα ότι είναι αναρχικός, «Ρουβίκωνας», φίλος και θαυμαστής του Κουφοντίνα και του Ξηρού, ακροδεξιός, ακροαριστερός, αντιεξουσιαστής. Το πανεπιστημιακό άσυλο δεν το χρειάζονται και δεν το χρησιμοποιούν οι φοιτητές. Το χρησιμοποιούν οι αναρχικοί για να κατασκευάζουν βόμβες μολότοφ και να επιτίθενται σε αστυνομικούς και περαστικούς φιλήσυχους πολίτες, και στη συνέχεια κρύβονται στο Πολυτεχνείο έχοντας εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο. Να σταματήσει επιτέλους αυτή η αναρχία. Να αφεθεί η αστυνομία να εκτελέσει την αποστολή της. Πρέπει να τεθεί τέρμα στο άβατο των Εξαρχείων. Πρέπει να εξασφαλισθεί η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων.

Νικος Σαλτερης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή