Το υπερπλεόνασμα συριζαϊκού θράσους

Το υπερπλεόνασμα συριζαϊκού θράσους

Kύριε διευθυντά

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου (Ιούλη, κατά τον πρωθυπουργό) ήταν χρήσιμες για πολλούς λόγους, έναν όμως κανένας μας δεν είχε υποπτευθεί, μάθαμε δηλ. από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι όλα τα χρόνια της κυβέρνησής του φρόντιζε τη μεσαία τάξη! Το ότι έκλεισαν εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι διότι μετακόμισαν στις μεγάλες, το ότι κατασχέθηκαν οι λογαριασμοί με τα μικροποσά, που προορίζονταν για την πληρωμή των εργαζομένων και την αγορά υλικών για να δουλέψουμε, ήταν συριζαϊκή νουθεσία για να βάζουμε μεγαλύτερα ποσά. Το ότι ένας γνωστός μου (το όνομά του είναι στη διάθεση όποιου το θέλει) κέρδισε από μεταλλοκατασκευαστική επιχείρηση 81.000 ευρώ και πλήρωσε: 31.000 φόρο, 31.000 προείσπραξη φόρου, 17.000 ασφάλιση και του έμειναν 2.000, δηλ. 166 ευρώ τον μήνα, μπορεί, με τη συριζαϊκή λογική, να θεωρηθεί προστασία της μεσαίας τάξης!

Απορώ με την ελαφρότητα κάποιων από την άλλοτε μεσαία τάξη, που αντεπεξέρχονται στο πρόβλημα και δεν καταλαβαίνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν κόμμα αριστερίστικης αντίληψης, ενοχλείται από τη μεσαία τάξη που έχει άποψη και είναι λιγότερο «γες μεν» από εκείνους που δεν έχουν τίποτα να χάσουν! Ο ΣΥΡΙΖΑ τη μεσαία τάξη την κατέστρεψε και, αν παρέμενε στην εξουσία, θα την αποτελείωνε.

Αποστολος Γεωργοπουλος Οικονομολόγος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή