Ο «Τζόκερ», το τυρί και οι πολλές φάκες

Ο «Τζόκερ», το τυρί και οι πολλές φάκες

Κύριε διευθυντά

Αλλη μία φορά οι Νεοδημοκράτες-κυβερνώντες έφαγαν τη φόλα  με το θέμα τεραστίων διαστάσεων(!) που δημιουργήθηκε από την παρουσία ανηλίκων στην προβολή της ακατάλληλης(;) ταινίας με τον τίτλο «Τζόκερ».

Για να μη φανούν οπισθοδρομικοί για τον χειρισμό της υπόθεσης από τους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού οι προϊστάμενοί υπουργοί «άδειασαν» τους υφισταμένους τους. Ο μεν μετακλητός υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ότι η αστυνομία κάνει αναγκαστικά και αγγαρείες, «η αστυνομία δυστυχώς είναι χρεωμένη και με αρκετά πάρεργα εκτός πλαισίου της αποστολής της». Επιπλέον δήλωσε ότι το βράδυ θα πάει να δει την ταινία με τον δεκαπεντάχρονο γιο του χωρίς να μας λέει πόσοι αστυνομικοί θα τους συνοδεύουν, παραβλέποντας ότι αυτό κι αν είναι πάρεργο εκτός πλαισίου αποστολής.

Η άλλη μετακλητή υπουργός Πολιτισμού «τα έριξε» στις υφιστάμενες υπαλλήλους της ότι δήθεν «υπερέβησαν των αρμοδιοτήτων τους».

Δεν τους έμαθε κανείς ότι οι ταγοί, οι γονείς, οι προϊστάμενοι, οι αξιωματικοί, οι επικεφαλής και οι υπουργοί γιατί όχι, πρώτα παίρνουν οι ίδιοι την ευθύνη των πράξεων των υφισταμένων τους και τους καλύπτουν για τυχόν λάθη τους πριν τους ρίξουν στον Καιάδα;

Αδιανόητο να φαντασθείς ότι ο γονιός θα κάνει ΕΔΕ για τον γιο του που έκανε μία αταξία στη γειτονιά. Αδύνατο να πιστέψεις ότι ο καλός προϊστάμενος θα ζητήσει την απόλυση του υφισταμένου του στο πρώτο λάθος του και ότι δεν θα τον καλύψει αναλαμβάνοντας αυτός την ευθύνη.  Απίστευτο ο λοχαγός να δικαιολογηθεί στον ανώτερό του ότι για την αποτυχία της επιχείρησης δεν φταίει αυτός αλλά ο λοχίας.

Δυστυχώς, προς τέρψιν της αντιπολίτευσης, σε ένα θέμα ρουτίνας που αν δεν ήταν και φτιαχτό «τσίμπησαν» το δόλωμα προοδευτικής υστέρησης οι κυβερνώντες.

Την επόμενη φορά καλύτερα να καλούμε να επεμβαίνουν σε παρόμοια περιστατικά σεκιουριτάδες…

Χ. Βαρδαλης, Συνταξιούχος Μηχανικός, Καβάλα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή