Μεγαλώσαμε με την «Καθημερινή»

Μεγαλώσαμε με την «Καθημερινή»

Κύριε διευθυντά

Η «Καθημερινή» είναι σαν μια κληρονομιά, περνάει από γενιά σε γενιά. Εμείς, οι οικογένειες Καπετανάκη / Χριστοδουλάκη είμαστε από αυτές τις οικογένειες! Οπότε γιορτάζουμε και εμείς μαζί σας, 100 χρόνια αναγνώστες!

Η μητέρα μου Βενετία Καπετανάκη (αρθρογράφος στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης επί 25 χρόνια, επί Μπάμπη Μαρκέτου), παιδί της ομογένειας (ο παππούς μου διάβαζε «Καθημερινή»), δεν μπορούσε ούτε μία μέρα να ζήσει χωρίς την «Καθημερινή». Οταν εγκατασταθήκαμε μονίμως στην Αθήνα, το 1964, η «Καθημερινή» ήταν στην πόρτα μας κάθε πρωί. Η μητέρα μου πέθανε 94 ετών και απαιτούσε να υπάρχει η «Καθημερινή», ανελλιπώς, με το πρωινό της. Κρατούσε μιαν ωραία αλληλογραφία με τον αλησμόνητο Στάμο Ζούλα.

Τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας σε εσάς και σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους της εφημερίδας που κρατούν ψηλά το λάβαρο της έντιμης και αξιόπιστης δημοσιογραφίας, σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε όλοι.

Ρεγγινα Καπετανακη, Χορογράφος, σκηνοθέτις, συγγραφέας, στιχουργός

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή