Κριτική στην κριτική σε δύσκολους καιρούς

Κριτική στην κριτική σε δύσκολους καιρούς

Κύριε διευθυντά

Βιώνουμε όλοι μια δύσκολη με απρόβλεπτο μέλλον εποχή. Οι γελοιογράφοι αλλά και ορισμένοι καθημερινοί συντάκτες σας, ας μη μας προτείνουν συνέχεια την επωδό της ελευθερίας της έκφρασης, της γελοιογραφίας κ.λπ. «βαρύγδουπα» σαν δικαιολογία των όσων γράφουν.

Η χυδαιότητα, η προσωπική εμπάθεια, η προσβολή σε σύμβολα, σε πρόσωπα και η καθύβριση των ιερών και οσίων δεν είναι ότι μας λείπει, και σε κάθε περίπτωση, δεν αποτελεί ίδιον των αναγνωστών της «Καθημερινής».

Πριν από λίγο καιρό, γελοιογράφος σας, με την ευκαιρία της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Ελλάδας στις ΗΠΑ, διακωμώδησε τον εκπρόσωπο της πατρίδας μας παρουσιάζοντάς τον να τρώει ποπ κορν δίπλα στον πρόεδρο της χώρας που επισκέφθηκε. Και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη επίσκεψη.

Αν αυτό θεωρείται γελοιογραφία, τότε νομίζω ότι πρέπει να κάνετε κάτι. Εσείς γνωρίζετε, τι.Σε όλα και για όλα, πρέπει να υπάρχει κάποιο όριο.

Την «Καθημερινή» τη διαβάζουμε δεκαετίες τώρα, διότι το επίπεδο των συντακτών και αρθρογράφων είναι ιδιαίτερο υψηλό.

Ευτυχώς, το ίδιο συνεχίζεται για τη μεγάλη πλειοψηφία τους.

Νικολαος Τασωνης, Συντ. πλοίαρχος Ε.Ν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή