Ρεπορτάζ κατοίκου από το Πεδίον του Αρεως

Ρεπορτάζ κατοίκου από το Πεδίον του Αρεως

Κύριε διευθυντά

Καλό το ρεπορτάζ της εφημερίδας σας για το Αλσος του Πεδίου του Αρεως, αλλά κανένα σχόλιο για τους περιοίκους. Για τα βάσανα των κατοίκων και των ελεύθερων επαγγελματιών που μετά 30-35 ετη παρουσίας αναζητούν νέα στέγη μακριά από εδώ. Που κινδυνεύουν με χρεοκοπία, λόγω έλλειψης πελατείας, η οποία φοβάται να προσεγγίσει την περιοχή Μαυρομματαίων, Οικονομικού Πανεπιστημίου. Στην πολυκατοικία μου ένας ένοικος μου είπε ότι προμηθεύτηκε «μαύρο» πιστόλι, ενώ άλλος το ψάχνει. Φαντάζεστε πιστόλια σε χέρια αδαή! Οι πόρτες απέκτησαν κάγκελα. Εθελοντές φυλακισμένοι! Ο Αφρικανός ντίλερ ορισμένη ώρα, σα να μη συμβαίνει τίποτε –και δεν συμβαίνει– παίρνει παραγγελία και ύστερα από λίγο αφήνει το εμπόρευμα απέναντι στο ΟΠΑ και οι «πελάτες» παίρνουν τη δόση τους, τη μοιράζονται απτόητοι, ενώ οι κάτοικοι τους παρακολουθούν από τα μπαλκόνια τους.

Στις 24/08 περπατώντας στη Μαυρομματαίων, στην αφετηρία των λεωφορείων ΚΤΕΛ Αττικής υπήρχαν τρεις «παράγκες» εργαστήρια στο πεζοδρόμιο δίπλα στα λεωφορεία, όπου χρήστες με καμινέτα διέλυαν ουσίες. Πήρα το 100 και κατέβηκα στον δρόμο, για να δω σε πόση ώρα θα έλθει το περιπολικό. Μετά πέντε λεπτά μάζεψαν το πανί της παράγκας και έφυγαν. Περίμενα άλλα 15 λεπτά. Περιπολικό δεν φάνηκε. Ρώτησα έναν οδηγό λεωφορείου αν συμβαίνει συχνά. «Κάθε μέρα. Τόσο συχνά που δεν τους βλέπουμε». Αυτό είναι. Η τέλεια καταστροφή της χώρας!

Φωνή αγωνίας και απόγνωσης. Βοήθεια! Δεν ακούει κανείς;

Φαιδων Σκαριμπας

Ιατρός

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή