Περί ιδιωτικών ΑΕΙ και κυβερνήσεων

Περί ιδιωτικών ΑΕΙ και κυβερνήσεων

Κύριε διευθυντά

Σε κύριο άρθρο της εφημερίδας σας στις 5/9 αναγράφεται ότι η Ν.Δ. επιβάλλεται, μεταξύ άλλων (επί λέξει), «να μιλήσει θαρραλέα για θέματα όπως η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων».

Υπενθυμίζεται, λοιπόν, ότι ο προβληματισμός γι’ αυτό το θέμα είναι παλαιότατος, π.χ. τον Σεπτέμβριο του 2013 σε «Γράμματα Αναγνωστών» της εφημερίδας σας αναγραφόταν η προσδοκία του γράφοντος για «τη σύνταξη νόμου που να επιτρέπει τη δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων», αλλά και αργότερα, στις 29/4/14, πάλι στην εφημερίδα σας και ειδικότερα στα «Σήμερα» της πρώτης σελίδας σας, αναγραφόταν, εκ νέου, η άποψή σας «για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων».

Η Ν.Δ., όμως, τότε, αλλά ούτε στα προηγούμενα 10 χρόνια που κυβερνούσε, δεν προέβη σε σχετική νομοθεσία. Αυτό να μην λησμονάται σήμερα, ότι είναι κάτι που απαλλάσσει, μερικώς, την τωρινή σοσιαλίζουσα κυβέρνηση από τις ευθύνες της και, αντιθέτως, επιβαρύνει τους προηγούμενους κυβερνώντες για τη δική τους απραξία.

Βασ. Σωτηροπουλος, Γεωτεχνικός μηχανικός, Κηφισιά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή