Χρυσό Βραβείο Kensho Psarou Beach Restaurant & Bar Greek Hospitality
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
χρυσό-βραβείο-kensho-psarou-beach-restaurant-bar-greek-hospitality-561115153

Χρυσό Βραβείο Kensho Psarou Beach Restaurant & Bar Greek Hospitality

To Kensho Psarou Beach Restaurant and Bar απέσπασε το Χρυσό Βραβείο και αναδείχτηκε «Καλύτερο Ξενοδοχειακό Εστιατόριο» κατά τη διάρκεια της τελετής ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για τα βραβεία “Greek Hospitality Awards 2020”, την Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2020.

Η διάκριση και η επιλογή του Kensho Psarou Beach Restaurant & Bar, ως του κορυφαίου εστιατορίου μεταξύ των υπερπολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας, είναι ιδιαίτερα σημαντική, λόγω της ευρείας συμμετοχής του κοινού στην ψηφοφορία και της αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή που αποτελείται από διακεκριμένες προσωπικότητες του θεσμικού, επιχειρηματικού, πανεπιστημιακού και τουριστικού κλάδου.

Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει την αγάπη και την επιμονή των Kensho Boutique Hotels & Villas στη γαστρονομία και επιβεβαιώνει ότι, για να μπορεί ένα πολυτελές brand να κατακτήσει και να διατηρηθεί στην κορυφή του ενδιαφέροντος του κόσμου καθώς και στο επίκεντρο της επιλογής διακεκριμένων προσωπικοτήτων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, επιβάλλεται να δημιουργεί διαρκώς μοναδικές εμπειρίες γευσιγνωσίας.

Χρυσό Βραβείο Kensho Psarou Beach Restaurant & Bar Greek Hospitality-1

Οι γεύσεις και τα αρώματα της Ελλάδας, συνδυάζονται μοναδικά από τον βραβευμένο Μυκονιάτη σεφ Ιπποκράτη, με επιλεγμένα στοιχεία από την διεθνή κουζίνα και οδηγούν σε γαστρονομικές εκπλήξεις, ενώ παράλληλα  και με ιδιαίτερη επιτυχία εντάχθηκε στο κατάλογο του Kensho Psarou και το Sushi.

Όπως είναι φυσικό, κανείς δεν μπορεί να μην επισημάνει ότι η κορύφωση αυτού του μοναδικού μενού έρχεται με τις δημιουργίες του διάσημου Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλου, που προσθέτει με ένα αποκλειστικό τρόπο στα ελληνικά στοιχεία, πινελιές γαλλικής ζαχαροπλαστικής και γεύσεις Άπω Ανατολής.  

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Kensho Psarou στο https://www.kenshomykonos.com/kensho-psarou/ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 7209911-4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή