Πανελλήνια δημοσκόπηση μονογονεϊκών οικογενειών

Πανελλήνια δημοσκόπηση μονογονεϊκών οικογενειών

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σύλλογος Μονογονεϊκή Οικογένεια και Γυναίκα και το Δ.Σ ανακοινώνει ότι από Δευτέρα 12.10.2020 με την ευγενική χορηγία της ΔΕΗ Α.Ε και του προέδρου κ. Στάσση Γιώργο έχει ξεκινήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η στατιστική έρευνα και δημοσκόπηση για τις Μονογονεικές Οικογένειες στην Ελλάδα.

Υπεύθυνη για την δημοσκόπηση αυτή είναι η πλέον αξιόπιστη και αναγνωρισμένη εταιρεία Δημοσκοπήσεων, Στατιστικής Ερευνάς και Μελέτης MRB AE με ανάθεση έργου από τον Σύλλογο.

‘Ένα έργο μείζονος σημασίας για την χώρα μας, αφού θα αποτυπωθεί το δημογραφικό ανάγλυφο, και πολλαπλών στοιχείων που θα αναδειχθούν όπως οι συνθήκες διαβίωσης, το κοινωνικό status, η επαγγελματική κατάρτιση, το μορφωτικό επίπεδο, οι δυσκολίες, το οικονομικό προφίλ, οι σχέσεις γονιών παιδιών κλπ. Σκοπός της έρευνας είναι η αποτύπωση ενός γενικού πλαισίου που θα βοηθήσει στην κατανόηση και υποστήριξη της νέας κατά τα αλλά οικογενειακής μορφής από Πυρηνική Οικογένεια στο μοντέλο της Μονογονεϊκής Οικογένειας.

Η ερευνα έχει ξεκινήσει από 13.10.2020 μέσω ερωτηματολογίου πολλαπλών επιλογών στο link που βρίσκετε συνδεδεμένο στην ιντερνετική σελίδα του συλλόγου http://www.monogoneikioikogenia.com 

Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες αρχηγούς Μονογονεϊκών Οικογενειών άνω των 18 ετών, ανώνυμα, καλύπτοντας τα σημερινά πρότυπα και ανάγκες.

Στόχος της έρευνας είναι να γνωρίσουν το ποσοστό που αντιστοιχεί πληθυσμιακά και να μετατραπεί σε εργαλείο που θα είναι ικανό να επηρεάσει τα Ευρωπαϊκά κονδύλια προς την Ελλάδα καθώς και την δίκαιη μεταχείριση από τους φορείς, που θα προσφέρουν διευκολύνσεις και παροχές στην κοινωνικά αυτή ευπαθή ομάδα με γνώμονα το αύριο των παιδιών, των μελλοντικών πολιτών της χώρας μας!

Ο Σύλλογος καλεί εσάς που είστε αρχηγός Μονογονεϊκής Οικογένειας να δώσετε το παρόν μέσω της έρευνας με σκοπό ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή