ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

kykloforise-to-neo-teychos-toy-periodikoy-fotografos-561144478

Στο καινούριο τεύχος του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος που κυκλοφορεί, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε ενδιαφέροντα θέματα και να μάθετε νέες τεχνικές που θα εμπλουτίσουν τις φωτογραφικές σας γνώσεις.

1. Μεγάλο αφιέρωμα στη μινιμαλιστική & αφαιρετική φωτογραφία

Στην πλέον δημοφιλή του στήλη, στη Γκαλερί των Αναγνωστών, το περιοδικό φιλοξενεί έργα σαράντα και πλέον φωτογράφων, αφιερωμένα στην αισθητική του μινιμαλισμού και της αφαίρεσης. Πολλά από αυτά συνοδεύονται από κριτικές αναλύσεις και σχόλια επαγγελματιών του χώρου για αυτό, το πολύ απαιτητικό είδος φωτογραφίας.

2. Φάκελος “Αναλογική φωτογραφία 2020”

Πολυσέλιδο αφιέρωμα στην αναλογική φωτογραφία, η οποία ανακάμπτει θεαματικά και στη χώρα μας όπως συμβαίνει παντού ανά τον κόσμο. Οι ονομαστές στην εποχή τους μηχανές παλιών δεκαετιών από το 1970 ως 90 ξαφνιάζουν με τη διαχρονικότητά τους και τα φιλμ που είναι σε παραγωγή και μας υπενθυμίζουν ότι το παρελθόν της αναλογικής φωτογραφίας είναι ζωντανό και δημιουργικό. Το αφιέρωμα περιέχει λεπτομερείς αναφορές στις αναλογικές μηχανές και τα φιλμ που μπορεί κανείς να βρει σήμερα στην αγορά. Συνοδεύεται από συνεντεύξεις εκπροσώπων του είδους, πρακτικές συμβουλές για τους νεοεισερχόμενους κ.α.

3. Οδηγός αγοράς “Μπαταρίες & φορτιστές”

Οι ψηφιακές συσκευές imaging από την πιο απλή compact και το smartphone ως τις full frame DSLR και Mirrorless είναι απολύτως εξαρτημένες από τις μπαταρίες τους. Το πολυσέλιδο αφιέρωμα – οδηγός αγοράς του ΦΩΤΟγράφου αναφέρεται σε αυτό ακριβώς τον τομέα: στις μπαταρίες και τους φορτιστές, απαραίτητο αξεσουάρ όλων των ψηφιακών μηχανών, smartphone κ.α. με τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά.

4. Τεχνικά άρθρα

Στην ύλη του περιοδικού περιλαμβάνονται όπως πάντα τεχνικές επεξεργασίας εικόνας σε πλατφόρμες Photoshop και Lightroom, παραδείγματα φωτογραφήσεων όπου επαγγελματίες φωτογράφοι εξηγούν με παραδείγματα τις τεχνικές τους, βήμα προς βήμα. Δημοσιεύονται επίσης άρθρα με συμβουλές για κάθε επίπεδο φωτογράφων από αυτούς που κάνουν τα πρώτα βήματα ως τους προχωρημένους, δοκιμές μηχανών και φακών, τα καλλιτεχνικά νέα από το διεθνές φωτογραφικό στερέωμα αλλά και οι πάντα δημοφιλείς στήλες γνώμης από τους έγκυρους Έλληνες και ευρωπαίους τακτικούς επιφυλλιδογράφους μας.

5. ΦΩΤΟQuiz με δώρα!

Η ύλη του περιοδικού κλείνει με το κουίζ φωτογραφικών γνώσεων για τους πλέον ένθερμους λάτρεις της φωτογραφίας! Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προσφέρει την ευκαιρία αξιοποίησης των φωτογραφικών τους γνώσεων, η οποία επιβραβεύεται από πλούσια δώρα!

Κυκλοφορεί στα κεντρικά περίπτερα και σημεία διανομής τύπου σε Ελλάδα και Κύπρο.