ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Calm life 24h: Το νέο λανσάρισμα της Lanes για μία πιο…ήρεμη ζωή 24 ώρες το 24ώρο!

Calm life 24h: Το νέο λανσάρισμα της Lanes για μία πιο…ήρεμη ζωή 24 ώρες το 24ώρο!

Είναι γεγονός ότι η ψυχική υγεία των ανθρώπων έχει επηρεαστεί από τις συνεχείς εξελίξεις τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Lockdown και γενικότερα ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχουν επιδράσει αρνητικά στην ψυχολογία των ανθρώπων. Η αβεβαιότητα για το μέλλον, η δυσκολία διαχείρισης καταστάσεων αλλά και ο απαιτητικός τρόπος ζωής δημιουργεί αυξημένο άγχος, νευρικότητα, κακή διάθεση και αυπνία.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα ήρθε να δώσει η Lanes με το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος. Πρόκειται για το Calm Life 24h, το καινοτόμο ολοκληρωμένο σύστημα ημέρας & νύχτας που βοηθά στην ηρεμία του οργανισμού όλο το 24ωρο.

Το Calm Life 24h, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, το οποίο αισθάνεται εξάντληση, κόπωση και ατονία λόγω των αυξημένων επίπεδων στρες και αϋπνίας. Οι καθημερινές ευθύνες σε συνδυασμό με κακή και ασταθή ψυχολογική κατάσταση δημιουργούν δυσκολίες στην αποδοτικότητα του ατόμου.  

Η αποτελεσματικότητα, επομένως, του calm life 24h οφείλεται στον καινοτόμο τρόπο δράσης του. Συγκεκριμένα, αποτελείται από ένα σύστημα 2 σκευασμάτων που συνδυάζουν επιλεγμένα διατροφικά συστατικά με 4 βιταμίνες Β, Μαγνήσιο, Μελατονίνη, Τρυπτοφάνη και φυτικά εκχυλίσματα Ροδιόλας και Βαλεριάνας, με γνωστές χαλαρωτικές ιδιότητες. Το προϊόν έχει διπλή δράση καθώς αποτελείται από κάψουλα ημέρας και κάψουλα νύχτας για στοχευμένη και αποτελεσματικότερη απόδοση. Με τον τρόπο αυτό, το προϊόν προσφέρει αφενός την ιδανική ισορροπία μεταξύ ηρεμίας & ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας και αφετέρου έναν ήρεμο, ξεκούραστο και αναζωογονητικό νυχτερινό ύπνο, βοηθώντας τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Η Lanes με το μοναδικό ολοκληρωμένο σύστημα 24ωρης δράσης, Calm Life 24h, «σε συμπληρώνει» όλο το 24ωρο για να μπορείς να απολαμβάνεις τη ζωή στο μέγιστο!