Click Away πληρωμές με Android POS από την Cardlink

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φέτος τα Χριστούγεννα οι αγορές θα γίνουν αποκλειστικά με τη μέθοδο click away γεγονός που βάζει σε stress test την ετοιμότητα των καταστημάτων λιανικής. Ο καταναλωτής καλείται να προπληρώσει το προϊόν με ηλεκτρονικά μέσα ή να το εξοφλήσει κατά την παραλαβή μέσω POS σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο. Σύμφωνα με τον κ. Αντίγονο Παπαδόπουλο, εμπορικό διευθυντή της Cardlink, του μεγαλύτερου δικτύου ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Ελλάδα που ανήκει στον όμιλο Quest, από την πρώτη κιόλας ώρα μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για εορταστικές αγορές με clickaway υπήρξε κατακλυσμός αιτημάτων για ασύρματα POS  τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στο τηλεφωνικό κέντρο της Cardlink, μία τάση που φαίνεται πώς έρχεται για να μείνει αφού οι επιχειρήσεις ωθούνται μέσω των νομοθετικών περιορισμών να υιοθετήσουν γρηγορότερα νέες τεχνολογίες. Η Cardlink με την τεχνολογία Android POS στέκεται δίπλα στις επιχειρήσεις και τους προσφέρει μία απάντηση στο πώς θα εξυπηρετήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τους πελάτες τους.

To ασύρματο A910 Android POS αποτελεί μια ιδανική λύση για τις “click-away” πληρωμές καθώς είναι μία συσκευή με δύο επιλογές σύνδεσης μέσω Wi-Fi ή 4G και μπορεί να λειτουργήσει αδιάκοπα και στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων. Έτσι, εξασφαλίζεται η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών των καταστημάτων με γρήγορες, ασφαλείς και ανέπαφες συναλλαγές εν μέσω lockdown. Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικής απόδειξης  απευθείας από το Android POS, μειώνοντας την κατανάλωση χαρτιού, αλλά και ενισχύοντας την περιορισμένη επαφή που είναι ζητούμενο για την ασφάλειά μας στην εποχή του Covid-19. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι συναλλαγές στα Android POS απεικονίζονται real time στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα Cardlink apollo από το κινητό, το tablet ή το laptop. Εύκολα, απλά και δωρεάν —διαθέσιμη πλήρη εικόνα της επιχείρησης και αληθινά αποτελεσματικό reporting των συναλλαγών.

Η Cardlink παρουσιάζει αυτή την περίοδο τα νέα Android POS εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα και το νέο της e-shop που δίνει τη δυνατότητα on-line αγοράς Android POS σε υφιστάμενες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσθέσουν ένα ασύρματο POS και να λειτουργήσουν άμεσα click away πληρωμές, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες τους.  

Ένας ακόμη σύμμαχος των επιχειρήσεων για click away αγορές είναι η υπηρεσία των payment links της Cardlink, που παρέχεται μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών Eurobank και Alpha Bank και που απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δεν έχουν e-shop, αλλά θέλουν να δέχονται πληρωμές μέσω τηλεφώνου, e-mail ή social media. Μέσω αυτής της λύσης μία επιχείρηση μπορεί να πραγματοποιεί ηλεκτρονικές συναλλαγές με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω ενός ειδικού link που αποστέλλει στους πελάτες με μορφή μηνύματος σε e-mail, inbox ή sms. 

Η Cardlink βρίσκεται δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε υποστηρίζοντάς τις με λύσεις πληρωμών που επιτρέπουν τη λειτουργία τους εν μέσω πανδημίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT