Υποτροφίες για το Σχολικό Έτος 2021-22 από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Υποτροφίες για το Σχολικό Έτος 2021-22 από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Ανάδειξη & επιβράβευση της Αριστείας.

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάδειξης της Αριστείας, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα παρέχουν τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους άριστους μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και International Baccalaureate να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του σχολείου το επόμενο σχολικό έτος 2021 – 2022.

Προσφέρονται Υποτροφίες Υψηλής Ακαδημαϊκής Επίδοσης – Υποτροφίες Αθλητικής, Πολιτιστικής & Μαθητικής Διάκρισης – Υποτροφίες σε παιδιά αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με ποσοστό 100% – 50% – 30% ανάλογα με την επίδοση των υποψηφίων στις γραπτές εξετάσεις και στη συνέντευξη που θα ακολουθήσει.

Ειδικά για τους μαθητές που ολοκληρώνουν, φέτος, τη Γ’ Γυμνασίου και επιθυμούν να φοιτήσουν στο International Baccalaureate και με την πολύτιμη υποστήριξη του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, αποφοίτου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα 1984 (Stelios Philanthropic Foundation – www.stelios.org), προσφέρονται για 7η συνεχή χρονιά, 2 πλήρεις 100% Yποτροφίες Yψηλής  Aκαδημαϊκής Eπίδοσης.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Ημερομηνία Εξετάσεων: Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

https://doukas.gr/neoi-mathites/ypotrofies/

Το πρόγραμμα Υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα έχει βραβευθεί από τα Education Leaders Awards το 2016 και το 2017, στην κατηγορία «Επιβράβευση της Αριστείας».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή