Η Famar αναλαμβάνει τη διανομή εμβολίων για Covid-19 στα πιο απομακρυσμένα κέντρα εμβολιασμού στην Ελλάδα

Η Famar αναλαμβάνει τη διανομή εμβολίων για Covid-19 στα πιο απομακρυσμένα κέντρα εμβολιασμού στην Ελλάδα

Βασικός συνεργάτης της Ελληνικής κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της Covid-19

2' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Famar δηλώνει δυναμικά το παρών στην παγκόσμια συστράτευση για την αντιμετώπιση και αναχαίτιση της πανδημίας της Covid-19 αναλαμβάνοντας το ζωτικής σημασίας έργο της διανομής εμβολίων σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας τις υπηρεσίες της δωρεάν στην ελληνική κυβέρνηση.

Η Famar αναλαμβάνει τη διανομή εμβολίων για Covid-19 στα πιο απομακρυσμένα κέντρα εμβολιασμού στην Ελλάδα-1Με 70 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και παραγωγή φαρμακευτικών σκευασμάτων για μερικές από τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες στον κόσμο και κατέχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς αλλά και μοναδική τεχνογνωσία στη διακίνηση αποκλειστικά και μόνο φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων για την Ελλάδα, η Famar έρχεται να αναλάβει το ρόλο του συνεργάτη της ελληνικής κυβέρνησης ως προς τη μεταφορά εμβολίων.

Η διανομή των εμβολίων στις πιο απομακρυσμένες περιοχές είναι πράγματι μια πρωτοφανής πρόκληση λόγω των πολύ απαιτητικών συνθηκών αποθήκευσης και μεταφοράς, αλλά και λόγω της κρίσιμης σημασίας του φορτίου στην αναχαίτιση και καταπολέμηση της πανδημίας Covid-19. Η Famar έχει τη δυνατότητα να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή με αυστηρή συμμόρφωση στις Ορθές Πρακτικές Διανομής λόγω της ποιότητας και του μεγέθους του στόλου της, του άρτια εκπαιδευμένου εργατικού δυναμικού που έχει συνηθίσει να χειρίζεται φαρμακευτικά προϊόντα υψηλής αξίας, τις άρτιες επιδόσεις της και το άψογο ιστορικό που χαρακτηρίζει το Σύστημα Ποιότητας της Famar, μια ισχυρή διαβεβαίωση στους Πελάτες, τις Αρχές και τον πληθυσμό γενικότερα που βασίζεται σε αυτά τα φάρμακα για να επιστρέψει σταδιακά σε μια κανονικότητα.

Ο στόλος της Famar θα εξυπηρετεί κέντρα εμβολιασμού της Βόρειας Ελλάδας και της Θράκης. Με αναχώρηση από το Κέντρο Θεσσαλονίκης, καλύπτοντας τους νομούς Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, φτάνοντας στα πιο απομακρυσμένα κέντρα εμβολιασμού της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Η Famar αναλαμβάνει τη διανομή εμβολίων για Covid-19 στα πιο απομακρυσμένα κέντρα εμβολιασμού στην Ελλάδα-2

Η Famar ήδη επενδύει και αναπτύσσει το κέντρο διανομών της στη Θήβα, δημιουργώντας ένα από τα πλέον σύγχρονα και εξειδικευμένα κέντρα αποθήκευσης φαρμακευτικών προϊόντων στη Θήβα, έκτασης ~30.000 m²  δυνατότητας αποθήκευσης ~45.000 παλετών και με 65 ειδικά οχήματα για τη μεταφορά ευαίσθητων σκευασμάτων, με όλο τον απαιτούμενο και πιστοποιημένο ποιοτικά εξοπλισμό, αλλά και 1,800 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό, η Famar δηλώνει έτοιμη να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των ελληνικών υγειονομικών αρχών.

Εδώ και δεκαετίες άλλωστε η Famar παρέχει, για περισσότερες από 40 φαρμακευτικές εταιρείες πελάτες της, αντίστοιχες συνθήκες αποθήκευσης και διανομής φαρμακευτικών σκευασμάτων που προορίζονται για μακροχρόνια ή και πολλές φορές άμεση και επείγουσα παροχή σε ασθενείς που αντιμετωπίζουν ασθένειες συχνά απειλητικές για τη ζωή τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις της κας Αγγελικής Μοτσάκου, Corporate Affairs Manager της Famar: «Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, με περηφάνια δίνουμε το «παρών» και  να ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα των ελληνικών υγειονομικών αρχών για τη διανομή των εμβολίων για την αντιμετώπιση της Covid-19 στην Ελλάδα. Το Υπουργείο Υγείας δέχτηκε ευχαρίστως τη δωρεά μας, αναγνωρίζοντας την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία μας στη διανομή φαρμακευτικών προϊόντων, καθώς και την αποφασιστικότητά μας να συμβάλουμε ενεργά σε αυτήν τη σημαντική εθνική προσπάθεια. Αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα και τη μεγάλη μας ευθύνη και στεκόμαστε δίπλα στην ελληνική κυβέρνηση και τις ελληνικές υγειονομικές αρχές, αναλαμβάνοντας σημαντικό ρόλο στο δίκτυο διανομής εμβολίων για την αντιμετώπιση της Covid-19.  Και με αυτόν τον τρόπο η Famar επιβεβαιώνει το ρόλο της ως ένας από τους κρίκους της παγκόσμιας αλυσίδας που έχει δημιουργηθεί, εδώ και ένα χρόνο, για την αναχαίτιση της παγκόσμιας απειλής Covid-19».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή