Μνημόνιο Συνεργασίας του ΕΛΙΝΥΑΕ με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Μνημόνιο Συνεργασίας του ΕΛΙΝΥΑΕ με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε το ΕΛΙΝΥΑΕ με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» με σκοπό να αναπτύξουν πρωτοβουλίες και δράσεις για την ευαισθητοποίηση των επιχειρήσεων μελών της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» αλλά και ευρύτερα της επιχειρηματικής κοινότητας για την ανάδειξη της σημασίας των θεμάτων ασφάλειας και υγείας στην εργασία, καθώς και την προώθηση πολιτικών ή πρακτικών ενίσχυσης του επιπέδου υγείας και ασφάλειας στην εργασία και ευρύτερα στη κοινωνία.

Οι δύο οργανισμοί συμφώνησαν να συνεργαστούν, στο πλαίσιο του παρόντος Μνημονίου Συνεργασίας, με στόχο:

  • την ευαισθητοποίηση για τα θέματα υγείας και ασφάλειας της εργασίας,
  • τη συνεργασία για την ανάπτυξη και υλοποίηση ερευνών, μελετών, προγραμμάτων στα αντικείμενα της υγιεινής και της ασφάλειας,
  • την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων για την περαιτέρω ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των επιχειρήσεων, οργανισμών και φορέων για τα θέματα υγείας και ασφάλειας της εργασίας που έχουν ανακύψει μετά την εκδήλωση της πανδημίας σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης.
  • την ευαισθητοποίηση για τα θέματα οδικής συμπεριφοράς και οδικής ασφάλειας και την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή