Φέρε το κατάστημα στο σπίτι σου με το Personal Video Shopping

Φέρε το κατάστημα στο σπίτι σου με το Personal Video Shopping

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα καταστήματα άνοιξαν και πλέον μπορείς να πας στο κοντινότερο MediaMarkt για να κάνεις τα ψώνια σου. Και αν δεν θέλεις να βγεις από το σπίτι σου, τώρα το MediaMarkt φέρνει μια πρωτοποριακή τεχνολογία και σου επιτρέπει να κάνεις τα ψώνια σου από το κινητό, σαν να ήσουν εκεί!

Την υπηρεσία Personal Video Shopping την έχουμε δει μόνο σε μεγάλα καταστήματα του εξωτερικού· τώρα, όμως, έρχεται και στα μέρη μας από τη MediaMarkt! Το “Personal Video Shopping” είναι ένας νέος έξυπνος τρόπος αγορών, ο οποίος ήρθε για να σε διευκολύνει και να φέρει τα προϊόντα στο σπίτι σου. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις, είναι να μπεις στην ειδική σελίδα της MediaMarkt και να κλείσεις ραντεβού.

Την ημέρα και ώρα που επέλεξες, ο προσωπικός σου video shopper θα σε καλέσει και η εικονική βόλτα μέσα στο κατάστημα ξεκινά! Ο video shopper θα πάει όπου θέλεις να πας μέσα στο κατάστημα, θα σου δείξει από κοντά ό,τι θέλεις να δεις, ακριβώς όπως θα το έβλεπες με τα μάτια σου, αν ήσουν εκεί, αλλά και θα απαντήσει σε όποιες ερωτήσεις τυχόν έχεις, και θα σε βοηθήσει για να επιλέξεις το καλύτερο προϊόν.

Κάθε προϊόν που επιλέγεις για αγορά προστίθεται στο καλάθι σου. Όταν τελειώσεις τη βόλτα, θα σου στείλουν ένα link το οποίο θα σε μεταφέρει στο ψηφιακό καλάθι στο site της MediaMarkt, το οποίο θα περιέχει όλα τα προϊόντα που επέλεξες μέσω του video shopper, για να ελέγξεις αν όλα είναι σωστά.

Αφού επιβεβαιώσεις πως όλα είναι ok, κάνεις checkout, πληρώνεις και επιλέγεις τρόπο παραλαβής των προϊόντων, είτε με παράδοση στο σπίτι σου (ή όπου αλλού θέλεις), είτε με click away.

Αν δεν ξέρεις τι να περιμένεις, το “video shopping” είναι το ίδιο όπως όταν κάνεις video chat με ένα φίλο σου. Η μόνη διαφορά είναι πως ο φίλος σου τυχαίνει να είναι υπάλληλος της MediaMarkt και βρίσκεται μέσα σε κάποιο κατάστημα! Μπορείς να του μιλήσεις, να ζητήσεις περισσότερες πληροφορίες για κάποιο προϊόν, να του ζητήσεις να το περιεργαστεί από κοντά, ακόμη και να σου δείξει συγκεκριμένα σημεία – για παράδειγμα, αν αγοράζεις ψυγείο, μπορεί να ανοίξει την πόρτα για να δεις το εσωτερικό του, αν αγοράζεις πλυντήριο, να σου δείξει τον κάδο, ή αν αγοράζεις τηλεόραση, να δεις τις θύρες από πίσω! Μπορείς ακόμη και να ζητήσεις τη γνώμη του για κάτι, μιας και οι υπάλληλοι της MediaMarkt σίγουρα έχουν μπόλικη εμπειρία!

Όλα αυτά, από την άνεση του σπιτιού σου! Βάζεις τον video shopper να “βολτάρει” για εσένα, ενώ εσύ κάθεσαι και βλέπεις από την οθόνη του κινητού σου/ του tablet ή του laptop!

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η MediaMarkt το έκανε πραγματικότητα! Το μέλλον είναι… σήμερα και μπορείς να το βιώσεις κι εσύ. Μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με ασφάλεια, να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και να συνεχίσεις να… απολαμβάνεις την καραντίνα σε… virtual reality mode!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή