ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Kenshō Psarou και το Kenshō Ornos ξεκίνησαν τη λειτουργία τους

to-kensho-psarou-kai-to-kensho-ornos-xekinisan-ti-leitoyrgia-toys-561374188

Μια μοναδική εμπειρία διαμονής με τα υψηλότερα standards φιλοξενίας. 

Το Kenshō Psarou και το Kenshō Ornos ξεκίνησαν τη λειτουργία τους, στις 21 Μαΐου.

Με φόντο το μοναδικό φυσικό τοπίο της Μυκόνου, σε δύο από τις κορυφαίες παραλίες του νησιού, την κοσμοπολίτικη Ψαρού και τον γραφικό Ορνό, τα ξενοδοχεία Kenshō με την γνωστή προσήλωση στις αξίες της ελληνικής φιλοξενίας, άνοιξαν και πάλι στις 21 Μαΐου για να υποδεχτούν τους επισκέπτες τους σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και ασφάλειας.

Το Kenshō Psarou, ένα από τα κορυφαία beachfront ξενοδοχεία των Κυκλάδων προτείνει μια ονειρική διαμονή σε μια από τις πιο exclusive παραλίες της Μεσογείου.

to-kensho-psarou-kai-to-kensho-ornos-xekinisan-ti-leitoyrgia-toys0

Η μοναδική αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική του, το ενσωματώνει στο φυσικό τοπίο, ενώ τα αυθεντικά design icons και όλες οι τεχνολογικές εφαρμογές που βρίσκει ο πελάτης στα 35 δωμάτια, και τις σουίτες του και στην υπερπολυτελή Villa του, συνθέτουν ένα σύγχρονο σκηνικό ευζωίας.  Έτσι η σύγχρονη ελληνική φιλοξενία συνδέεται με την ουσιαστική πολυτέλεια με ένα αποτέλεσμα μοναδικό.

Στο εστιατόριο του Kenshō Psarou, ο Μυκονιάτης chef Ιπποκράτης Aναγνωστέλης παρουσιάζει και απογειώνει δημιουργικά την ελληνική κουζίνα, ενώ η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με τις γλυκές εμπνέυσεις του pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλου

Το Kenshō Beach Spa, ένας σύγχρονος χώρος ευεξίας δίπλα στη θάλασσα, όπου παρέχονται πρωτοποριακές θεραπείες με κορυφαία την exclusive θεραπεία “Psammo” που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα Kenshō.

Το Kenshō Ornos, προσκαλεί τον επισκέπτη σε μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών που συνδυάζει την πολυτελή διαμονή, την υψηλή γαστρονομία και την απόλυτη αναζωογόνηση. 

Κάθε ένα από τα 35 δωμάτια και τις σουίτες του διαθέτει hot tub ή plunge pool

to-kensho-psarou-kai-to-kensho-ornos-xekinisan-ti-leitoyrgia-toys2

Οι υπερσύγχρονες ανέσεις που αναζητά ο απαιτητικός, κοσμοπολίτης ταξιδιώτης παρέχονται σε ένα περιβάλλον bohemian πολυτέλειας και ο συνδυασμός εγγυάται στιγμές πραγματικής χαλάρωσης.  

Στο Kenshō Ornos Restaurant το δημιουργικό δίδυμο του chef Ιπποκράτη Αναγνωστέλη και του pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλου υπογράφει ένα επίσης μοναδικά γευστικό ταξίδι στην ελληνική παράδοση με τις πιο μοντέρνες τεχνικές και τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας

Η ιδιαίτερη εμπειρία αναζωογόνησης και περιποίησης στο Kenshō Cave Spa, εντείνεται από τον μοναδικό σχεδιασμό του χώρου που μεταφέρει τον επισκέπτη στο περιβάλλον μιας πραγματικής σπηλιάς και η απόλαυση αποκτά μια νέα διάσταση. 

Ανακαλύψτε την αξία της αυθεντικής φιλοξενίας σε απόλυτα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον και φυσικά με την φιλοσοφία Kenshō που συνδυάζει το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών με προσωποποιημένες παροχές που καθιστούν μοναδικό τον κάθε επισκέπτη.