Έτοιμος για Euro 2021; Όχι χωρίς καινούργια τηλεόραση!

Έτοιμος για Euro 2021; Όχι χωρίς καινούργια τηλεόραση!

3' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σέντρα του Euro 2020 άργησε τόσο που η φετινή διοργάνωση θα έπρεπε να λέγεται Euro 2021! Έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση όμως, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου επιστρέφει! Η φετινή διοργάνωση θα είναι η 16η στην ιστορία του θεσμού. Η Πορτογαλία είναι η ομάδα που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της, με 23 ακόμα εθνικές να μάχονται για να στεφθούν εκείνες πρωταθλήτριες. Για να απολαύσεις τόσο θέαμα θες και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ευτυχώς, οι προσφορές σε τηλεοράσεις είναι πολλές, οπότε θα δεις το φετινό Euro στην καλύτερη ποιότητα.

Πότε και που διεξάγεται το Euro 2021;

Οι αγώνες ξεκινούν στις 11 Ιουνίου από το Olimpico της Ρώμης, ενώ στις 11 Ιουλίου στο Wembley θα γίνει ο μεγάλος τελικός. Φέτος δεν θα υπάρχει μία διοργανώτρια χώρα, αλλά 11 διαφορετικοί οικοδεσπότες. Εκτός από τις 11 χώρες που θα φιλοξενήσουν αγώνες του Euro 2021, το φετινό τουρνουά θα διεξαχθεί και… στο σαλόνι σου! Κάνε το σπίτι σου τον απόλυτο προορισμό για το Euro για εσένα και την παρέα σου, με την κατάλληλη τηλεόραση.

Euro 2021: Επιλέγοντας τηλεόραση

Έχεις λίγες μέρες ακόμα μέχρι να ξεκινήσει το Euro, οπότε πάμε να δούμε πως θα επιλέξεις την καλύτερη τηλεόραση. Ξεκινάμε από την ανάλυση, η οποία είναι και η πιο εύκολη επιλογή. Σήμερα οι τηλεοράσεις 4K είναι μονόδρομος. Το κόστος τους είναι χαμηλό και η ποιότητά τους εξαιρετική, οπότε δεν χρειάζεται να ψάξεις κάτι άλλο. Μετά περνάμε στο μέγεθος. Αυτό εξαρτάται από την απόσταση στην οποία θα κάθεσαι. Για απόσταση 1 μέτρου, επίλεξε τηλεόραση στις 49-55”. Κάθεσαι πιο κοντά; Τότε πας σε μοντέλο 43ʺ. Αν η απόσταση είναι 1,2 με 1,5 μέτρα, τότε προτείνεται τηλεόραση 65-75ʺ.

Μετά από αυτά τα δύο βασικά κριτήρια, ας δούμε και μερικά χαρακτηριστικά που θα ενθουσιάσουν κάθε ποδοσφαιρόφιλο. Το πρώτο από αυτά είναι η λειτουργία PVR με Timeshift. Αυτό θα σου δώσει τη δυνατότητα να καταγράφεις αγώνες, να παγώνεις τη δράση ή και να πηγαίνεις τη φάση πίσω. Κάτι σαν το προσωπικό σου VAR δηλαδή. Με τόσους πολλούς αγώνες φέτος, θες και μία τηλεόραση με Picture-in-Picture, για να μπορείς να βλέπεις δύο προγράμματα ταυτόχρονα αν χρειαστεί.

Pro Tip: Μόλις συντονιστείς στον αγώνα, ενεργοποίησε το “Football Mode” της νέας σου τηλεόρασης. Αυτό θα κάνει την εικόνα ομαλότερη, τα χρώματα εντονότερα και τον ήχο πιο ζωντανό.

Έτοιμος για Euro 2021; Όχι χωρίς καινούργια τηλεόραση!-1

Euro 2021: Οι καλύτερες προσφορές σε τηλεόραση

Ποιες τηλεοράσεις, λοιπόν, έχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κι ακόμα περισσότερα και συνοδεύονται από δυνατές προσφορές; Στις 55 ίντσες ξεχωρίσαμε δύο. Η πρώτη είναι η Sony KE55XH9096, που με Full Array φωτισμό και Android TV εξασφαλίζει τέλεια εικόνα και πολλά έξυπνα features. Μετά έχουμε την Samsung QE55Q95TC. Η τεχνολογία Quantum Dot που συνοδεύει το πάνελ προσφέρει απόλυτη ακρίβεια χρώματος, ενώ και εδώ βρίσκουμε Direct Full Array φωτισμό. Για την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία όμως, τίποτα δεν συγκρίνεται με μία OLED. Η 65άρα LG OLED65CX6LA είναι η καλύτερη τηλεόραση για ποδόσφαιρο, για ταινίες, για gaming και ότι άλλο σκεφτείς. Χάρη στο OLED πάνελ, τη γρήγορη ανανέωση και την υποστήριξη σύγχρονων τεχνολογιών όπως Dolby Vision, Filmmaker mode, G-Sync και άλλα, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία θέασης σε κάθε περιεχόμενο.

Τι άλλο χρειάζεσαι για ένα γεμάτο Euro 2021

Η τέλεια εικόνα έρχεται από την τέλεια τηλεόραση. Για τον ήχο όμως χρειάζεσαι κάτι καλύτερο από τα ηχεία της τηλεόρασης. Αυτό είναι η soundbar JBL SB 160 με ένταση 220W και έξτρα μπάσο. Μία ακόμα προσθήκη που χρειάζεται το σαλόνι σου είναι αυτή του Sony PS4. Το πακέτο που σου προτείνουμε έρχεται με δεύτερο χειριστήριο και το FIFA 21, για να παίζεις ποδόσφαιρο με την παρέα ακόμα και αν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του αγώνα του Euro 2021 που μόλις έβλεπες. Κι επειδή ένα σνακ επιβάλλεται την ώρα που θα βλέπετε μπάλα, βάλε στο παιχνίδι και την μηχανή ποπ κορν Russell Hobbs Fiesta.

Θες ακόμα περισσότερες επιλογές; Επισκέψου το mediamarkt.gr και βρες εκατοντάδες ακόμα προτάσεις για να απολαύσεις το Euro 2021 σαν να ήσουν κι εσύ στο γήπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή