ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Upfield Καναδά επέλεξε Acmon

H Upfield Καναδά επέλεξε Acmon

Στην Acmon Systems ανατέθηκε το έργο διαχείρισης Α υλών για την νέα μονάδα παραγωγής της Upfield, της μεγαλύτερης εταιρίας στο κόσμο plant-based προϊόντων.

H νέα state-οf-the-art παραγωγική μονάδα στο Brantford του Καναδά περιλαμβάνει τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές τόσο στο Bulk Handling όσο και σε όλα τα στάδια παραγωγής των διάσημων προϊόντων Becel (plant based μαργαρίνη) και Viofile (plant based τυρί).

Η υπερσύγχρονη εγκατάσταση θα αναπτυχθεί σε ένα χώρο 15.000 τ.μ και με την ολοκλήρωσή στα τέλη του 21 θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την ανάπτυξη του πολυεθνικού κολοσσού στη plant based αγορά του Καναδά και της Λατινικής Αμερικής.

Το έργο θα αποτελέσει ορόσημο για την Acmon Systems όχι μόνο λόγω της καινοτομίας και του μεγέθους του αλλά γιατί ακόμα ένα Διεθνώς αναγνωρισμένο όνομα όπως αυτό της Upfield θα προστεθεί στη φαρέτρα της Ελληνικής Εταιρίας και μάλιστα σε ένα χώρο που εδώ και καιρό η Acmon Systems έχει στρατηγικά επενδύσει γνωρίζοντας το επερχόμενο booming στην Plant-based αγορά.