Η ομάδα του CGS παρουσιάζει το 5ο Παιδικό Αγώνα Τριάθλου, για την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Η ομάδα του CGS παρουσιάζει το 5ο Παιδικό Αγώνα Τριάθλου, για την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το CGS Kids Triathlon, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση τριάθλου για παιδιά στην χώρα μας, επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά και προσκαλεί παιδιά 5 – 14 ετών, να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την ‘Ενωση «Μαζί για το Παιδί», στον virtual αγώνα της διοργάνωσης.

O παιδικός αγώνας τριάθλου Virtual CGS Kids Triathlon, αποτελεί την πέμπτη αθλητική διοργάνωση για παιδιά που φέτος, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και την υποστήριξη των γονέων και κηδεμόνων των μικρών αθλητών, θα διεξαχθεί online από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου, Ημέρα Εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (International Olympic Day).

Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος στη μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή,  πραγματοποιώντας ατομικούς αγώνες και συμμετέχοντας με τις επιδόσεις και το οπτικοακουστικό τους υλικό από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται.

Από την Παρασκευή 18 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 23 Ιουνίου, όσα παιδιά επιθυμούν από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, μπορούν να συμμετέχουν πραγματοποιώντας ατομικούς αγώνες με τρέξιμο, ποδήλατo ή κολύμπι, σε όποιο δρόμο, πισίνα και θάλασσα επιθυμούν. Μετά την ολοκλήρωση του ατομικού τους αγώνα,  τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να “μοιραστούν” το στιγμιότυπο από τη διαδρομή τους στις σχετικές πλατφόρμες (cgs.gr/kids-virtual-triathlon-upload/, social media με το hastag #cgskidstriathlon).

Η  ομάδα του CGS παρουσιάζει το 5ο Παιδικό Αγώνα Τριάθλου, για την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»-1

Στόχος είναι η επαφή των παιδιών με το μοναδικό κόσμο του τριάθλου και του αθλητισμού γενικότερα σε συνδυασμό με την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η διοργάνωση έχει στόχο  την επαφή όλων και περισσότερων παιδιών με τον υπέροχο κόσμο του αθλητισμού, ενώ  όλα τα έσοδα της διοργάνωσης από τη συμβολική συμμετοχή (5 ευρώ) θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Μοντέρνου Πένταθλου.

Μεγάλος Υποστηρικτής της Διοργάνωσης είναι η Deloitte Ελλάδος, η οποία υποστηρίζει ενεργά δράσεις που δημιουργούν έναν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, ως μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της για την εταιρική υπευθυνότητα εστιάζοντας στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στην εκπαίδευση, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και στην παροχή βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα:

CGS Kids Virtual Triathlon – Παιδικός Αγώνας Τριάθλου

cgs.gr/vkidstriathlon

cgs.gr

www.supportmazi.gr

Παρασκευή 18 Ιουνίου – Tετάρτη 23 Ιουνίου 2021

email: [email protected]

Instagram:
#vtriathlon #mazigiatopaidi
#cgskidstriathlon

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή