Acuvue Oasys with Transitions

Ο ACUVUE OASYS with Transitions™ είναι ο 1ος φακός επαφής που προσαρμόζεται σε απαιτητικές συνθήκες φωτισμού, όπως όταν αθλείστε, όταν εργάζεστε σε αντίξοες συνθήκες φωτισμού ή όταν χρησιμοποιείτε ψηφιακές συσκευές.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

΄Ετσι μειώνει την ενοχλητική επίδραση του φωτός στα μάτια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τόσο σε εξωτερικούς χώρους όσο και σε εσωτερικούς ενώ παράλληλα φιλτράρει το μπλε φως που είναι επιβλαβές για τα μάτια και εμποδίζει την επιβλαβή UV ακτινοβολία. Με παροχή 98% του διαθέσιμου οξυγόνου στα μάτια οι φακοί ACUVUE® OASYS with Transitions™ με τεχνολογία HYDRACLEARPLUS® εμπνέονται από τα δάκρυα και δουλεύουν για να βοηθήσουν να μειωθεί το αίσθημα των κουρασμένων ματιών. Το περιοδικό ΤΙΜΕ αναγνώρισε τον ACUVUE® OASYS with Transitions™ ως μια από τις Καλύτερες Εφευρέσεις για το 2018. H αίσθηση των φακών ACUVUE® OASYS with Transitions™ είναι μοναδική, σαν να μην φοράς φακούς επαφής.

Με ΑΝΟΙΧΤΑ μάτια βλέπεις καλύτερα!

Επισκεφτείτε για μια δωρεάν δοκιμή των ACUVUE® OASYS with Transitions™ σε ένα από τα καταστήματα Lenshop σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κατερίνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή