Η Akoustica Medica παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά τα ακουστικά Oticon

Η Akoustica Medica παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά τα ακουστικά Oticon

Είναι τα πρώτα ακουστικά βαρηκοΐας στον κόσμο που βοηθούν τον εγκέφαλο να αποφασίσει μόνος του τι είναι σημαντικό να ακούσεις … όπως δηλαδή και στην φυσιολογική ακοή!

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Akoustica Medica, ηγέτιδα εταιρία στο χώρο της φροντίδας ακοής εγκαινίασε το Σύγχρονο Κέντρο Ακοής στο Περιστέρι Θηβών 201 και παράλληλα παρουσίασε και τη νέα πρωτοποριακή σειρά ακουστικών MORE της Oticon Δανίας!  

Το Oticon More με την τεχνολογία BrainHearing είναι το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας στον κόσμο που κατασκευάστηκε με ενσωματωμένο Deep Neural Network (DNN). Εκπαιδευμένο σε περισσότερους από 12 εκατομμύρια πραγματικούς ήχους της καθημερινότητας, το DNN επεξεργάζεται την ομιλία όπως ο ανθρώπινος εγκέφαλος, με αποτέλεσμα μια πιο φυσική αναπαράσταση ήχων που βελτιώνει την κατανόηση της ομιλίας. Στην πραγματικότητα, οκτώ στα δέκα άτομα προτιμούν την ποιότητα ήχου του Oticon More από δύο κορυφαία ανταγωνιστικά ακουστικά βαρηκοίας.*

Η Akoustica Medica παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά τα ακουστικά Oticon-1

Τα νέα στυλ, οι νέες δυνατότητες ρυθμίσεων και τα επιπλέον αξεσουάρ των σύγχρονων ακουστικών βαρηκοΐας ενισχύουν τη δέσμευση της Akoustica Medica να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους να ακούσουν καλύτερα.

Στα σύγχρονα Κέντρα Ακοής της Akoustica Medica μπορούν όλοι όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν δοκιμή στο Oticon More σε πραγματικές συνθήκες ακρόασης! Επιπλέον, όλα τα μοντέλα Oticon More παρέχονται με 4 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια δωρεάν αναλώσιμα!

Η Akoustica Medica παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά τα ακουστικά Oticon-2

Οι επισκέψεις γίνονται με προκαθορισμένα ραντεβού και τηρούνται όλο τα μέτρα ασφαλείας για τη προστασία από τον κορωναιό.

Για να μάθετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την ακοή σας και κατά συνέπεια την ποιότητα της ζωής σας καλέστε στο 210 3214463 | https://www.akousticamedica.gr/kleiste-ena-rantevou

*Man BKL, Garnæs MF, Løve S. Oticon More competitive benchmark Part 2—Clinical Evidence. 2021.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή